iPon Hírek

FFXI frissítés és kiegészítő érkezik

Dátum | 2009. 09. 30.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Square Enix nagyjából belőtte a naptáron, hogy mikor érkezik a következő kiegészítő a régóta futó MMO játékához, a Final Fantasy XI-hez, illetve mikor jön ki a harmadik letölthető mini-expanzió sorozat.

Az 'A Shantotto Ascension' című kiegészítő októberben jön, hozzá már a trailer is befutott, a soron következő ingyenes frissítés pedig november elejére várható. Ez utóbbi behoz egy sor 'Wings of the Goddess'-hez kapcsolódó küldetést, néhány új lehetőséget a Moblin Maze Mongers dungeon építő rendszerhez, és valamiféle titokzatos új tárgyakkal kapcsolatos rendszer lehetőségét is meglibbentették.

                             


Az előbb említett "A Shantotto Ascension" egy trilógia utolsó darabja lesz, amely történet írója a Chrono Triggerről ismert Masato Kato volt. A sztori középpontjában egy őrült professzor állt, aki kikiáltotta magát a birodalma uralkodójának...

Ezek után felvetül a kérdés, hogy vajon ez lesz-e az utolsó nagy expanzió a Fintal Fantasy MMO-hoz - lévén az FFXIV Online jövőre érkezik -, vagy talán tovább fut a 7 éves játék az EverQuest-hez és az Ultima Online-hoz hasonlóan?

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!