iPon Hírek

FFXIV: 7 perces látványos nyitófilmmel

Dátum | 2010. 09. 14.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Ha ez nem hozza meg a kedveteket a játék kipróbálására, vagyis most már inkább csak megvételére, akkor semmi. A nyílt bétateszt szombaton zárul, a játék pedig 22-én landol a boltok polcain (legalábbis a PC-s változat). A PS3 tulajdonosoknak még egy "kicsit" várniuk kell, de aki még nem döntötte el, hogy mire veszi meg a játékot és képes türelemmel lenni, annak mi inkább a PS3 változatot ajánljuk. Lehet, hogy egy kicsit hamar vontunk le következtetéseket, de úgy éreztük, hogy a játék irányítása és felhasználói felülete sokkal jobban passzol kontrollerhez. A probléma persze könnyen megoldható egy PC-re kötött kontrollerrel is, amit a játék vidáman támogat, a döntés a tiétek. PC-n ha egy erőművetek van, akkor egész jól néz ki.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. myckie2
2010.09.14. 20:31
azta a büdös k***a életbe bele ezek a japók nem normálisak a gt5 öt is megcsinálják amitől akad az ember szeme de ettől is csorog az ember nyála hihetetlen miket tudnak RESPECT!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. myckie2
2010.09.14. 20:35
jó mondhatni aki ezt a játékstílust szereti
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Huma
2010.09.16. 10:24
Sajna a játékon magán nagyon látszik, hogy olyan emberek csinálták akik a nyugati ember MMO igényeire magasról tesznek, és 99%-ban csak konzolt láttak.. A bétát láttam agészan a legutolsó, kiadás előtti változatig, de olyan felépitése van a játéknak amiből sugárzik hogy konzol port.. Maga a játék kezelése annak ismerős csak aki már játszott FF játékkal (konkrétan a XI-el)

Ilyenek, hogy a térképet előhozva nem lehet a térképet nagyitani, scrollozni, erre az "IJKL" gombok szolgálnak, ezzel lehet a térképen navigálni.. "

A targeting system egy LOL, autotarget elsődleges célpontja a saját karakter, ami egy 2+ emberes fightnál halál.. A küldetések rendszere teljesen szokatlan a WoW-Aion stb-n nevelkedett népnek, ráadásul minden küldi időkorlátos..

Az elején kitesze egy szobányi pici helyre amiből hiába vezet ki sok út, ahogy mennénk ki, elsötétedik a kép és visszadob mindenféle jelzés nélkül.. (amig nem beszélgetünk az NPC-vel..

Lehet vitatkozni azon hogy kinek mi fexik, de nekem az egész játékből süt, hogy akik csinálták életükben nem játszottak PCs MMO-val.. És Életükben nem játszottak még billentyüzettel+egérrel.. ami még szomorúbb szerintem..

Hogy jót is mondjak a a game csodaszép és ha megbarátkozik az ember a kezelésével és az egyedi rendszerével akkor nagyon jó.. az emótok szépek és ami igazán k*vajó lett az a karaktergenerálás..

A karaktergenerálás isteni, ahogy a karakter tapsikol és visong ahogy kiválasztod, hogy milyen szeme legyen és végignézve magán örül, hogy milyen csinosra csináltuk.. Nagyon egyedi és jó ötlet..

A grafika szintén 10/10, az animációk a helyükön vannak. Aki szereti a stilust, mindenképp nézze meg, viszont a WoW-osok, Aionosok kerüljék el messzire..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!