iPon Hírek

FFXIV: Még nincs egészen kész...

Dátum | 2010. 10. 19.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Square Enix meghosszabbította az ingyenes próbaidőszakát most megjelent PC-s MMO játékának, a Final Fantasy XIV-nek. A fejlesztők a játékosok további támogatását kérik és hálásak az eddigi konstruktív hozzászólásokért.

A hivatalos honlapon is láthatjátok, hogy nem véletlenül született a döntés, van még mit csiszolni, sok kritika futott be a játék szeptember 30-ai indulása óta. A kiadó természetesen nem szeretne igazságtalan lenni vásárlóival, így mindegyikőjüknek meghosszabbította a lejátszható idejét.

Biztosítottak mindenkit arról, hogy folyamatosan bővítik és fejlesztik a játék világát és ebben meghatározó szerepe van a visszajelzéseket adó játékosoknak. Igyekeznek minden hasznos javaslatot átgondolni, majd ha úgy találják, implementálni a játékba. "Alázatosan kérjük további támogatásotokat!"

Ha túl lesznek a kezdeti nehézségeken, Nobuaki Komoto 3 minden hónapban frissítéseket ígért Eorzának, ez korrektnek hangzik. Annyi biztos, hogy állítgatnak majd az UI-n, kiegyensúlyozzák a csapatjátékot és dolgoznak a lag problémákon is.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. exec79
2010.10.19. 08:51
Beta-t 1 óra után uninstalláltam pedig minden szutyok mmo-val el tudtam játszogatni pár órát. Ez a játék a MOH év csalódása után, ez az év bukása (epic fail) nálam.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. gabest
2010.10.19. 13:44
Tipikus esete annak, amikor valami mögül már rég elpárologtak, akik egykor sikerre vitték.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. csigabigaf
2010.10.19. 19:18
"ez az év bukása (epic fail) nálam."

Kösz a zárójelet, már majdnem nem értettem mit is jelenthet az 'év bukása' kifejezés.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!