iPon Hírek

FFXIV: Trailer jelzi a 2.0 érkeztét

Dátum | 2012. 07. 27.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Square elénk tárta a 'The Fate of Eorzea' című trailert, mely az első látványos bemutatkozása a Final Fantasy XIV: A Realm Reborn-nak, az MMO második születésének. A játék új verzióját eddig simán csak 2.0-nak hívták, de úgy gondolták, hogy egy új alcím is elkél a játéknak, ha már tiszta lappal indul.
 
A masszívan multiplayer szerepjáték az újjászületés motívumára fókuszál, jön vele egy új világ amit felfedezhettek és egy történet, aminek a részesei lehettek.
 
"Amióta októberben bejelentettük a jövőre vonatkozó terveinket, fáradhatatlanul dolgoztunk azon, hogy minden beígért részletet megvalósítsunk és belefoglaljunk az FFXIV: A Realm Reborn-ba, amit ma jelentettünk be" - nyilatkozta a rendező és producer Naoki Yoshida.
 
"Ez az új cím, nem csak a megújult FFXIV-nek a szimbóluma, de egyben egy új felvonás is a Final Fantasy szériában. Reméljük, hogy Ti is nagyon várjátok."
 
A Realm Reborn honlapja is elindult, itt rengeteg háttérinformációt találtok a játékkal kapcsolatosan, ha hajlandóak vagyok egy második esélyt adni neki. Ezen a honlapon folyamatosan fent lesznek a legfrissebb információk is, így az is, hogy novemberben jelenik meg a játék. Addig is nézzétek meg az új CGI trailert.

 
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. gyigyo
2012.07.28. 09:35
Én ki próbálnám!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. whiteseed
2012.07.28. 16:54
Én "kipróbáltam" és semmi nem igaz az intróból, mint ahogy az eredeti intrójából sem. Semmi lényeges újítás nem történt megjelenése óta. Hozzáadtak pár alapdolgot, aminek megjelenéskor kellett volna benne lennie meg némi tartalmat és kifújt.
A harc és célzórendszer hihetetlenül rossz.
Sajna a csapat még mindíg a fellegekben jár (csak nem értem mire fel, az utóbbi 1 év pofonjai nem keltették fel őket?) és fogalma sincsen a valós igényekről és arról hogy hol is tart az mmo piac. (Bár ez fellegekben járás igaz a legtöbb Japán cégre). Megint erre b@szták el az időt és a pénzt ahelyett hogy hogy pl belenéztek volna a GW2-be, vagy elolvasták volna a playerek visszajelzéseit.
Grafika 10, minden más 0-1.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Magrathea
2012.07.29. 12:28
Még nem jelent meg a felújított verzió, novemberben fog.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. whiteseed
2012.07.29. 16:41
Engem már a múltkor akartak "visszacsábítani" hogy mennyek, mert itt a 2.0 és húdejó. Elviekben folyamatosan töltik bele a "tartalmat" de a múltkori állás szerint semmi lényegeset nem változtattak. Most kb az van hogy ez egy béta, amiért szedik a havidíjat. Sőt, a game lassan már 2 éve a béta állapotában van. Állítólag 250en dolgoznak rajta, még is kevesebb dolog történt 2év alatt mint két GW2 béta között. Ez kb mindent elmond a gameről, és arról hogy mi várható. Mindent felújítottak, csak azt nem amit kellett volna.
Nem jósolok neki nagy jövőt bármi is lesz. Aki FF onlinet akar az játszik az elődjével, aki jó MMO-t az meg játszik mással. Többtucak jobbnál jobb ingyenes mmo van ebben a stlusban. De ezt havidíjasan tolni még olyan fanboy mint én se fogom, pedig nekem megvan az FF4-9 úgy hogy nincs konzolom.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. solat
2012.07.30. 18:35
Nem tudom hol próbáltál te 2.0-át, mivel még erősen alfa fázisban van. A béta majd szeptember vége, október elején lesz és csak a Legacy Memberek lesznek jogosultak részt venni benne.

Egyébként meg nem kéne ennyire lehúzni a játékot. Az egy dolog, hogy neked nem jön be, de attól még nem kéne elvenni tőle az emberek kedvét. A mai napig játszom vele, és kifejezetten tetszik.
A GW2-höz ne hasonlítsd, teljesen más műfaj a két játék. Ami meg a fejlesztést illeti, a GW2-t a Microsoft pénzeli, így bőven tudnak fejleszteni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!