iPon Hírek

FIFA 14 - Ilyen lenne egy meccs élőben

Dátum | 2014. 07. 23.
Szerző | Mastigias
Csoport | JÁTÉK

Marius Hjerpsethnek örülhetnek az EA Sports-nál, mivel alábbi művéből is látszik, hogy tehetséges munkaerőről van szó. Marius egy céges kör e-mail segítségével szerezte a sporttársakat, akikkel a képzeletbeli EA Athletic és EA United közti meccscet játszotta le. Mindezt a játékból ismerős Martin Tyler kommentárjával, játékos ikonokkal, gólörömökkel és kameraállássokkal dobta fel, úgyhogy igazán autentikus élményben lesz részünk a Future FIFA címre keresztelt alkotás megtekintésekor:
Apró bakiként róhatjuk fel Mariusnak, hogy bírót nem nagyon látni a pályán, illetve a mázligólok is kimaradtak, melyekből nem kevés található a játékban, de üsse kő, ez legyen a legnagyobb problémánk. A FIFA 15 egyébként idén érkezik, egészen pontosan szeptember 26-án, Messivel a borítón. Reméljük a Future FIFA-hoz hasonlóan ebben sem lesznek majd szerencse-találatok...
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. chimp
2014.07.24. 12:14
Az a tag pirosban nem bíró? Akkor valaki szóljon neki hogy ne sípoljon meg mutagassa a szabadrúgás helyét!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. SuhiTomi
2014.07.24. 16:19
Na ezt most nem tudom eldönteni, hogy valóban animáció vagy csak kamu, mint az egyik Sims 4 "trailer", ahol igazi emberek csinálják ugyanazt, mint a játékban.
Szerk.: Ok, most miután végigolvastam másodjára a cikket rájöttem, hogy "kamu". Bár elsőre nem tudtam értelmezni a szöveget.
Magyar nyelvtan egyes, leülhetek
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Resike SuhiT...
2014.07.24. 16:25
Elég erős szemüveget kell hogy hordjál akkor.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. SuhiTomi Resik...
2014.07.25. 08:54
Azt hittem, hogy a valósághű megjelenítés már ilyen közel van, de nagyot tévedtem, meg abban is, hogy egyszer lehet egy olyan kommentje itt valakinek akibe valaki nem akar belekötni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!