iPon Hírek

FIFA Online

Dátum | 2010. 01. 29.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az EA Sports ma reggel büszkén bemutatta a FIFA Online-t, az ingyenesen játszható web bázisú PC-s játékot, mely nem csak játékosoknak, hanem az összes focirajongónak szól!

A FIFA Online jövő hónapban lép majd be a zárt béta fázisba, amit aztán nyáron követ a nyílt, tudhattuk meg az EA Sports fejétől, Peter Moore-tól. Mindezt a Premier League stadionnál (Stamford Bridge) megejtett ünnepség keretében prezentálták a médiának.


A FIFA Online a FIFA 10 motorjára épült és felhasználja annak teljes adatbázisát, illetve a hamarosan érkező World Cup-ét is. Ebben 30 licencelt liga lesz, 500 csapat és 15,000 játékos. Három játékmódot tartalmaz majd, ezek a World Cup, a League és a Versus. Lesz leegyszerűsített egeres irányítás és nehézségek széles skálája, hogy tényleg bárki játszhasson majd a játékkal.


Moore elmondása szerint a FIFA már 10 milliós tábort tudhat magáénak, de ha a világ 2 milliárd focirajongójához viszonyítjuk ezt, akkor nem is tűnik soknak. Az új játékkal kicsit nagyobb tömeget kíván kiszakítani a milliárdos tortából és olyanokhoz is elérni, akik nem tudnak megfizetni egy konzolt vagy egy HDTV-t (vagy egy top PC-t). A játékot úgy építették fel, hogy el tudjon futni átlagos laptopokon is.


A kiadó hatalmas közösséget szeretne a FIFA Online köré gyűjteni, olyan in-game eseményekkel, amik valós meccsekhez kapcsolódnak. "Igazi élő játék lesz." Az EA Sports ettől a projekttől várja a megváltást és a cég növekedését is. Júniusban indul tehát a nyílt béta, kíváncsian várjuk.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. qwertzzui
2010.01.29. 18:17
hmm csak legyen kész kiváncsian várom
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Sediqwe
2010.01.29. 23:47
gondolom , ha küldesz egy sms-t, vagy veszel 200 focilabdányi kreditet, akkor 5 lába lesz a focistának, halovini jelmezben rohangál, admin felirató meze lesz, csak headshot -t lő, illetve 15 en lesznek 9 ellen, 110 kilós amcsifociból importált játékosok nyomják az etióp alsó liga ellen, enyhén 30 fokban a nem fizetők fele dőlő pályán, szöglet zászlótól szögletzászlóig érő kapu ellen ... mert aki fizet, az megérdemli a kis segítséget...

ÉBRESZTŐ!!! EA !! PÉNZ ONLY MONEY!!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Sytyx
2010.01.30. 14:18
Sediqwe: Gondolom reklámról még életbe nem hallottál. Focimeccset láttál már? Hülyeségeket az oviban ki szokták nőlni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Sediqwe
2010.01.30. 15:15
Persze, nagyon sokan szokták a meccseket a reklámok miatt nézni..
pl én is csak a futó neon reklámok miatt lesem... DDD
Ahogy mindenki más! Hajrá EON! éjjen soproni!!! éjaja ó D
A reklám nem tartsa' el, főleg ha azt nézem hogy nem igen lesz "magyar" reklám, szal TE nem fogod megvenni a brit reklámok által "sugalt" O2-s telefont...
hacsak nem 4 percenkét 6 perces reklámok lesznek DDD
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. perempe
2010.01.30. 15:54
A Stamford Bridge a Chelsea stadionja.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Sytyx
2010.02.01. 09:00
Sediqwe: Gondolom nem kell nagy ész ahhoz, hogy úgy alkossák meg a játékot, hogy az tudja milyen nemzetiségű játékos ül a gép előtt. De kapásból felsoroltad azokat a reklámokat, amik focimeccs közben, vagy a táblákon van, ergo elérték a céljukat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!