iPon Hírek

Filmre viszik a Heavy Raint

Dátum | 2010. 05. 20.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Deadline jelentése szerint jelenleg a Unique Features tartja a legmagasabb licitet a PS3 thriller megfilmesítésének jogáért zajló aukción. A Unique Features egy viszonylag új produkciós cég, amit Bob Shaye és Michael Lynne alapított, azaz a New Line Productions korábbi vezetői. Ők voltak azok, akik Peter Jackson Gyűrűk Ura filmjeire is rábólintottak többek között.

Shaye és Lynne a saját pénzükből tartják a legmagasabb licitet David Cage sorozatgyilkosos történetére. Úgy fest, hogy annyira meg akarják szerezni a rá vonatkozó jogokat, hogy inkább nem várták meg míg a stúdió támogatói és beleegyeznek a dologba. Az üzletet hamarosan lezárják.

A New Line-nak egyébként korábban volt egy vásárlási opciója az interaktív dráma filmes jogaira (még az első E3-as bemutatónál csaptak le rá 2006-ban), de mint kiderült, azt később nem újították meg. A Heavy Rain kivételes történetmesélése sokak figyelmét felkeltette Hollywoodban, kíváncsian várjuk, mit kezdenek vele a filmipar nagyjai. Igaz hozzá kell tenni a játék alapból kicsit olyan, mint egy film, a tényleges vászonra vitellel annyit érhetnek el, hogy mindenkihez eljusson a sztori, ne csak a PS3-as közönséghez. Persze az élmény közel sem lesz ugyanaz.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. YuGabe
2010.05.20. 21:18
Akkor már Shenmue filmet is csinálhatnának.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. axe
2010.05.20. 23:01
Pacmanból mikor lesz film? Meg supermario.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. MassKilla
2010.05.20. 23:33
pacmanből már van film csak szólok
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!