iPon Hírek

Final Fantasy Type-0 részletek

Dátum | 2011. 01. 27.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Mint azt már korábban megírtuk, a Final Fatasy Agito XIII-at átnevezték Type-0-ra, viszont akkor még nem árultak el részleteket a játékról. Az átnevezés mögött az rejlik, hogy az új játékba építettek multiplayert is, nyilakozta a Square Enix.

Ennél fogva az új PSP játék eltér az eddigi számozott Final Fantasy játékoktól vagy a XIII eddig kijött/bejelentett iterációitól, magyarázta a rendező Hajime Tabata és a producer Yoshinori Kitase a Dengeki PlayStation magazinnak (@Eurogamer). A Type-0 egy új nemzedéket képvisel a széria történetében.


A XIII-as szám elhagyásától függetlenül a játék továbbra is a Fabula Nova Crystallis mitológiára épít, mindössze annyi a változás, hogy a fókusz az emberekre tolódott. Minden egyes játék, ami ebben az univerzumban foglal helyett, kénye-kedve szerint használja, csűri-csavarja és olyan szemszögből vetíti le azt, amilyenben csak akarja. Így olyasmiket is láthattok a játékban, aminek nyoma sem volt az alapjátékban.

A Fintal Fantasy Type-0 és a Fintal Fantasy XIII-2 várhatóan még idén kijönnek, annyi biztos, hogy az előbbi érkezik először. Ami pedig a XIII-2-t illeti, annyi jó hírünk van vele kapcsolatban, hogy egyáltalán nem olyannak ígérik mint a X-2-t, ahol Yuna baba cukormázzal leöntve, mikrofonnal és pisztollyal a kezében tért vissza, hogy sírva fakassza a rajongókat. Egy fokkal komolyabbra veszik a figurát.

Final Fantasy Type-0

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. YuGabe
2011.01.27. 15:05
Nekem eléggé bejött a XIII, de többet vártam tőle, a végén kicsit csalódtam benne. Az XIII-2-t várom, szerintem jobb lesz, mint az elődje volt, a trailer alapján is komolyabbra veszik a figurát, meg szerintem szerencsére megszabadulnak Vanille-től meg Fang-től, nem voltak a kedvenceim és a sztori szerint ki is írhatták őket.

Annak meg szvsz semmi értelme, hogy emberekkel kell majd harcolni a "0-s vércsoport"-ban (szerintem a név is elég sz..), nem valami konzisztens a sztori többi részével.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!