iPon Hírek

Final Fantasy XIII-2 gyűjtői kiadások

Dátum | 2011. 10. 19.
Szerző | Svindler
Csoport | JÁTÉK

A Square Enix bejelentette, hogy milyen gyűjtői példányokból válogathatunk a Final Fantasy sorozat következő részénél. A „könnyedebb” változatot Limited Collectors Edition-nek fogják hívni, ez az alapjátékon felül tartalmazni fog egy audio CD-t válogatott számokkal, egy művészeti könyvet, hat gyűjthető képeslapot és egy nagyfelbontású lentikuláris képet (attól függ honnan nézed, hogy mit látsz).

Limited Collectors Edition
A Crystal Edition ezt bővíti ki azzal, hogy már nem kell beérni válogatott zenei anyaggal, négy CD-n ott terpeszkedik a játék teljes OST-je, valamint kapunk egy FF XIII-2-es témájú pólót is, ami külön nem lesz kapható. A Limited Collectors Editionért 60 fontot kell letenni az asztalra, míg a Crystalért 80-at, a brit Amazon szerint.

Crystal Edition
Az eddigieken felül azonban az előrendelésért is járnak majd extrák a kiválasztott boltokban (még nem tudjuk melyek ezek). Ha náluk rendeljük elő a játékot, akkor kapunk egy Pre-Order pakkot, ami fém tokot jelent a játékhoz, néhány képes kártyát, egy novellát ami elmeséli mi történt a két rész között, és egy DLC-t, a Fight in Style-ot. Ez utóbbi néhány plusz kosztümöt jelent, és egy ellenfelet, Omegát. Ez utóbbi azért elég érdekes hozzáállás a Square Enix részéről. Az FF sorozat opcionális bossai általában sokkal erősebbek mint azok, amiket a sztori alatt kell végigverni. Az Omega visszatérő név, sok FF-ben jelentette az egyik legerősebb ellenfelet, így a kihívást keresők mindig nekimentek. Ezentúl az ilyen apró többletekért lehet fizetni kell majd?

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!