iPon Hírek

Final Fantasy XIII: 3 új videó

Dátum | 2009. 04. 17.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A japán RPG sikerszéria 13. epizódja rengeteg csúszást megélt már, de most végre legalább egy kis ízelítőt kaptunk belőle 2 gameplay és egy cut-scene videó formájában (és nem az ezer éves videókat). A játék decemberben jelenik meg a felkelő nap országában, ám hogy hozzánk mikor jut el, azt homály fedi. Az eddigi bejelentések alapján 2010 áprilisáig biztos, de hát az még egy cseppet messze van..

A három videó egy karakterre, Snow-ra fókuszál, aki vezér jellem, buzdítja a többieket, fokozza a harci kedvet.

Átvezető:

                       


Gameplay 1:

                       
Gameplay2:

                       

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. Svindler
2009.04.17. 20:01
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Svindler
2009.04.17. 20:11
Ha nem lenne MS, már rég játszhatnánk vele >< Grr
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. nattila77
2009.04.17. 20:44
ezt a marhaságot meg honnan veszed?

év végére lesz kész a ps3 változat, amit japánban egyből ki is adnak majd. EU/US viszont valoban csuszik 2010-re, de ez az MS nélkül is esélyes lett volna ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Svindler
2009.04.17. 20:55
Onnan, hogy ha figyelted a híreket a játékkal kapcsolatban akkor a Square már vagy egy hónapja bejelentette, hogy a játék _készen van_. A filmek is, már csak tesztelgetnek. Nos az nem tart decemberig, viszont a Boxos kód még messze van a késztől. Akkor mire is várunk? Ráadásul nem értem, hogy a Square-nél most miért tart 1 évig a lokalizáció (amire fogják az EU/US csúszást). Valsz jóval hamarabb kész lesz, csak hát be kell tartani a fontossági sorrendet, Japánban hamarabb ki kell menjen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. nattila77
2009.04.18. 14:08
linkeld már be légyszives, hol jelentette be a Square hogy a játékot már "ma" piacra dobhatnák, mert készen van!

arról ne is beszéljünk, hogy a készen van és a "még tesztelés folyik" egymást kizáró állapotok: sok (j)RPG-t fejlesztettél, hogy tudod a _rendes_ teszt mennyi idő? vagy a Gothic féle "két hét" tesztidőszakos mintát kellene követni és 50 pecset kiadni fél év alatt? szeretsz bughalmazzal játszani?

látom a honosításokkal is nagyon képben vagy... mégegyszer: ez egy RPG, amit a Square csak maximális igényességgel adhat ki. ahoz pedig idő kell!

ha úgy lenne, ahogy állítod, akkor japánban már meg lehetne venni most, hiszen ott ps exkluziv és nem kell várniuk az xboxra: de ha akarod, erre is kitalálhatsz valami összeesküvéselméltet
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. StevyXIX
2009.04.18. 14:25
Te meg nézz körbe néha és látni fogod az érdekek harcát is, üzletpolitika nagyon nagy már, előbbre való mint a játék, vérre menő harcok folynak a háttérben egy egy exkluzív vagy legalább egy időre exkluzív címért, honosítás pedig nem tart egy évig kivétel ha takarítónőt bízzák meg a projekttel, ez nem Neverwinter amiben millió egy lefordítandó szöveg van, FF sose volt egy szabad nyílt rpg, kötött volt egy szálon megy az egész történet és nincs benne olyan szabadságse mint a Gothicba, kár is hozzá hasonlítani, teljesen eltérő a két rpg stílus (hiába, hogy rpg mindkettő).
Nyilván nagyot akarnak robbantani a FF XIII-al és nem tavasszal vagy nyáron fogják kidobni, akár kész van akár nincs, jó eséllyel karácsonyi szezonra időzítik a játékot, hiszen egy nagy névről van szó, ami joggal lehet egyik top eladást elérő alkotás karácsonykor (és így akár kész is lehet a játék, teljesen mindegy).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. bszoke88
2009.04.18. 16:06
素晴らしい
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!