iPon Hírek

Firefall gépigények

Dátum | 2012. 06. 28.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Napvilágot láttak a free-to-play PC-s FPS, a Firefall minimális és ajánlott rendszerkövetelményei. Aggodalomra nincs okotok, a Red 5 nem követel túl sokat.
 
Minimum
 
Ajánlott
 
A játék bétatesztje egyébként már tavaly szeptember óta fut, szóval valószínűleg most senkinek nem okoztunk nagy meglepetéseket. A teszten már csaknem fél millió játékos fordult meg, de hamarosan további meghívókat is fognak még szétküldeni. Nyárra szép nagy frissítést terveznek.
 
"A visszajelzések és a közösség támogatása szerves részei a fejlesztési menetünknek" - nyilatkozta a Red 5 vezérigazgatója, a korábbi WoW-os vezéregyéniség, Mark Kern.
 
"A Firefallt úgy kezeljük, mint egy szolgáltatást, a legfontosabb, hogy folyamatosan adjunk hozzá értéket és egyre több szórakozást a játékosok számára. Az egyre növekvő közösség tudatja velünk, hogy jó úton járunk, de még fontosabb, hogy a visszajelzések biztosítják, hogy azon is maradjunk."

A legutóbbi fejlesztői napló:
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. noPublicFG
2012.06.28. 22:48
Ez egy nagyon jó játék.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Whysper
2012.06.30. 11:07
Ez az egyszer régen láttam a introját. Azóta nem tudtam melyik játék ez! De végre hallani róla. Tök jó lehet már alig várom
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!