iPon Hírek

Firefall nyílt béta részletek

Dátum | 2013. 04. 18.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Red 5 Studios bejelentette, hogy MMO shooter játékuk júliusban nyílt béta szakaszba lép. A Firefall egészen pontosan július 9-én nyitja meg szervereit az érdeklődők előtt, az ezzel kapcsolatban felmerülő kérdéseitekre pedig az új GY.I.K. rovatban válaszokra lelhettek.

Közben persze a zárt bétát is frissítgetik, a következő tervezett tartalompakkokkal: - City Power Levels: Bónuszokat és jutalmat kaptok azért, ha segítetek a nyílt térképen emelni a nagyobb városok erejét azzal, hogy teljesítetek helyi küldetéseket. - Melding Exploration: A városok erejének növelése elérhetővé tesz szállítóhajókat, amiknek segítségével a játékosok végre felfedezhetik, hogy mit rejtenek a halálos asszimilációs viharfelhők (Melding) New Eden környékén. - Chosen Instances: Amennyiben sikerül erőre kapnotok a nyílt térképen, eltolhatjátok a frontot a Kiválasztottakhoz (Chosen). Az ellenséges földönkívüli fajt eposzi instance-okban verhetitek vissza. - Crafting and Progression: Továbbra is hatalmas mennyiségben számíthattok újdonságokra a tárgykészítés frontján és a Battleframe fejlődésben (beleértve az új UI-t). James Macauley, a Red 5 feje nagyon várja már, hogy a nagyközönség elé tárják a játékot: "Mind nagyon izgatottak vagyunk így a játék fejlesztésének legfontosabb szakaszának, vagyis a nyílt bétának kezdetéhez közeledvén. Számunkra ez nem egy 'marketing béta' lesz, hanem egy lehetőség arra, hogy sokkal több játékost vonjunk be a közösség által hajtott fejlesztési procedúrába. Tárt karokkal várjuk az új játékosokat a közösségbe, hogy együtt építhessük velük ezt a fantasztikus játékot." Ti próbáltátok már a játékot? Ha igen, osszátok meg velünk tapasztalataitokat a fórumon!
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Morte
2013.04.19. 10:57
Belenéztem egy korábbi bétába, de bevallom nem töltötem el vele sok időt, annyira elborzasztott a karakterek kinézete. Persze ettől még lehet jó a játék, és amúgy is korai béta volt, azóta változhatott pár dolog, szóval ez ne tartson vissza senkit attól, hogy kipróbálja.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!