iPon Hírek

FLASHr, iPhone tok ügyes extrával

Dátum | 2012. 08. 03.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

Ha valaki szokta böngészni a Kickstartert, akkor az tudja, hogy nagyon sok érdekes projektre bukkanhatunk az oldalon. Ezen a lapon tűnt fel a most bemutatásra kerülő iPhone 4/4s kiegészítő is.


A FLASHr a Phaze5 csapat keze munkáját dicséri A tervezett termék első ránézésre egészen bonyolultnak tűnik, de ha a kulisszák mögé tekintünk, akkor meglátjuk, hogy egyszerűbb, mint gondoltuk. A tok lényege, hogy amikor valami történik a telefonnal, ami miatt értesítenie kellene minket, akkor világítani kezd mind a két oldalán, a tetején és a hátlapján is. Így biztosan észrevesszük akkor is, ha esetleg egy diszkóban a zene minden mást elnyom. Az eszközben az az érdekes, hogy semmilyen elektronikája nincs, a fény forrása maga a telefonunk.


A felpattintható védőburok használatához annyit kell tenni, hogy bekapcsoljuk az iPhone-unkon a LED villanását, amennyiben valamiről értesítést kaptunk. A LED fényét pedig ezután "eltereljük", úgy hogy az megvilágítsa az átlátszó műanyag borítást. Persze jogosan merülhet fel a kérdés, hogy mi van akkor, ha a fényképezéshez szükségünk lenne a vakura? Nos ez a probléma sem maradt megoldatlan. A villanó fényét egy elhúzható retesszel tarthatjuk kordában, így ha a fotózáshoz, vagy zseblámpaként szeretnénk használni, akkor egy mozdulattal elhúzhatjuk a terelőlemezkét.


A tok összesen négy rétegből épül fel, a telefonra szorosan az átvilágításra váró, áttetsző műanyag fekszik fel. Ezt követi a márkajelzést viselő fém lap, majd a vaku retesze, végül pedig a hátlap, ami az egészet egybetartja. A kütyü összesen 125 különböző színkombinációban pompázhat, ráadásul a márkajelzés is cserélhető, így mindenki megtalálhatja a magának tetszetős kivitelt.

Terence Greennek és Trey DeArknak összesen 75 ezer dollárra lenne szüksége ahhoz, hogy problémamentesen meg tudják kezdeni a FLASHr sorozatgyártását, és bevezessék a piacra az ötletüket. A végső felhasználói árakról nincs szó, viszont ha támogatjuk őket legalább egy dollárral, meg azon felül még minimum 35-tel, akkor az általunk választott tokot automatikusan meg is kapjuk, amint beindul a szállítás.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. hpeter105
2012.08.03. 14:03
megnézném élőben azért!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. zord01
2012.08.03. 16:23
Oviban még elmenne, de felnőtt ember kezében...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. shaddam
2012.08.03. 17:30
Ha már üvegtelefonom van inkább golyóálló tokot vennék rá nem ilyen bóvlit
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. KaiotEch
2012.08.03. 20:44
Köszönjük, ismét egy iszonyatosan fontos terméket kapnak az Almások. E nélkül élni sem lehet...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. peti198706...
2012.08.04. 01:16
Ennek 'ürülök', ne csak az almások legyenek gazdagabbak
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Asagrim
2012.08.04. 09:35
" Így biztosan észrevesszük akkor is, ha esetleg egy diszkóban a zene minden mást elnyom."

Ja, mert diszkóban folyamatosan a telefonnal szemezgetek. Ha ingzsebben van, és nem vagy matt részeg, akkor perifériás látással talán észreveszed, de a rezgést amúgy is ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. FXDominato...
2012.08.04. 19:00
A legszebb az ,hogy mások ezt utánozni fogják...és az Apple megint tud majd
pereskedni!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!