iPon Hírek

Folytatódik a 3DR vs. T2 perpatvar

Dátum | 2009. 06. 16.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A 3D Realms és anyavállalatának (Apogee) alapítója, Scott Miller tagadja a Take-Two vádjait, miszerint lenne egy offshore bankszámlája, melyre tekintélyes összegek vándoroltak. "Remélem az olvasók is rájöttek, hogy a benyújtott vádak teljesen egyoldalúak és semmi alapjuk nincs. Kavarják a sz**t." - nyilatkozta Miller a Shacknews-nak.

"A 3DR már majd egy tucat perben részt vett (beleértve a Warner és Fox ellenit). Mindig ártatlanok voltunk és mindig győztünk. Ez sem kivétel. Adjatok neki egy évet, és kiderül az igazság." - folytatta.

A Take-Two 12 millió dolláros kártérítést akar, amiért a 3DR nem tudta nekik időre befejezni a Duke Nukem Forevert. A kiadó szerint a pénz az Apogee-nél lapul, annak ellenére, hogy a 3DR azt állítja, hogy az egyetlen ok, amiért nem tudták befejezni a játékot, az a támogatás hiánya volt.

A májusban beadott vádban a következő állt: "Tényekre és elgondolásra alapozva a Take-Two azt állítja, hogy az Apogeenak egy jelentős összeg van a birtokában egy off-shore bankszámlán, amiből képes fedezni hatalmas tartozásait."

A per jelenlegi állása szerint a dolgok mögött valószínűleg inkább a játék Xbox 360 verziója lehet. A Take-Two akarta, de a 3DR nem egyezett bele a támogatási felajánlás összegébe. A T2 erre keresett egy másik fejlesztőt a konzol verzióhoz és úgy gondolta, hogy a szerződés értelmében a 3D Realmsnek kötelessége lett volna kiadni a forráskódot...

Később mindenféle figyelmeztetés nélkül az Apogee leállította a Duke Nukem Forever fejlesztését...

DNF Gameplay:
                         


Kapcsolódó híreink:
Duke Nukem Never?
Tovább működik a 3D Realms

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Zwiebel
2009.06.17. 09:27
VISSZA A HIRHEZ

Az a baj, hogy szerintem ebben a "küzdelemben" is a nagyobb fél a T2 fog nyerni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Chocho
2009.06.17. 12:32
Ez egyáltalán nem biztos. Nagyon sokszor nem nyer a "nagyobb fél". Ha már a Warner is vesztett ellenük...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. myckie2
2009.06.20. 10:17
Az első része is nagyon jó volt. Remélem valahogy sikerül nekik győzni és kiadják a forevert.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!