iPon Hírek

Folytatódik a képáradat!

Dátum | 2008. 12. 22.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Batman: Arkham Asylum (PC, PS3, Xbox 360):

Reméljük, hogy a játék olyan jó, mint ahogy kinéz, mert a 10 új screenshot láttán leesett az állunk. A képek mellett azzal a hírrel szolgálhatunk még, hogy megerősítették, hogy Kevin Conroy és Mark Hamill, akik a Batman: The Animated series-ben és más korábbi denevér produkciókban is adták már a hangjukat Batman-nek és Joker-nek, itt is elvállalták a szinkront.

Az Arkhan Asylum sztoriját egyenesen az ötszörös Emmy-díjas Paul Dini tollából kapta a játék, így igen bizakodóak vagyunk, és várjuk a jövő nyári megjelenést.

A teljes képgaléria az alábbi linken érhető el betömörítve: klikk.
 

Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena (PC, PS3, Xbox 360):

Természetesen a jó öreg Riddick sem akart kimaradni a karácsonyi sorozatból, így kaptunk hozzá is 4 pofás kis screenshohtot, ami által először nyerhetünk betekintést az egyedi "Pitch Black" multiplayer módjába. (Korábbi hírünkben már írtuk, hogy ez mit takar.)

Az új "Vin Diesel kaland" jövő tavasszal jön (10 órányi új játékidő lesz a remake mellett).


A teljes képgaléria az alábbi linken érhető el betömörítve: klikk.

F.E.A.R. 2: Project Origin (PC, PS3, Xbox 360):

A Warner Bros.-tól egészen pontosan 35 új képet kapunk az elmúlt évek egyik legjobb FPS játékának a folytatásából.

Mint tudjuk ezt a játékot is elhalasztották idénről jövő év elejére azzal kijelentéssel, hogy még implementálnak néhány "király" új fícsört, amihez kell még egy kis extra idő. No nem baj, ha Monolith-nak idő kell, akkor idő kell, csak legyen jó a játék... (Ha kimondják nekünk, hogy Alma, már ne is a gyümölcs jusson eszünkbe hanem felálljon a szőr a hátunkon. Legyen ennyire jó és megbocsátjuk! :) )

A F.E.A.R. 2: Project Origin február 13-ára várható majd.


A teljes képgaléria az alábbi linken érhető el betömörítve: klikk.

TimeSplitters 4 (??):


Kilootoltuk a szegény Free Radical Design hulláját és találtunk benne néhány jópofa concept art-ot a Timesplitters 4-ről.

A képek a ex-Free Radical-os művész, Nick Carver oldalán fellelhetők, aki éppen állást keres.

"Ahogy már bizonyára tudjátok, az éppen befuccsolt Free Radical-nak dolgoztam. Fantasztikus volt a velük töltött idő, jó néhány remek embert ismerhettem ott meg. Szóval éppen munkát keresek, úgyhogy fel is rakok ide néhány referencia képet, melyeken nemrég dolgoztam." - Ennek köszönhető, hogy ha nem is screenshotok formájában, de belepillanthatunk a TS4 világába.

Reméljük a Free Radical egykori dolgozói hamarosan egy új stúdió égisze alatt folytathatják munkájukat, mert a Haze rossz fogadtatásától függetlenül kár lenne veszni hagyni a tehetségüket és a munkájuk alatt felhalmozott tapasztalatot. Mi szurkolunk nekik!

A teljes gépgaléria az alábbi linken érhető el betömörítve: klikk.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Svindler
2008.12.22. 20:56
VISSZA A HÍRHEZ

Hmm.. Van egy kis bugunk, a kis képekre nem lehet valamiért kattogni IE alatt, pedig lent kiírja a linkeket. FF alatt megy. Ahogy tudjuk megoldjuk.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Multitask
2008.12.22. 21:26
Mit jelent az a "kilootoltuk"?

A Riddick elég komoly játéknak igérkezik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. SünDörgés
2008.12.22. 22:30
Anno az AvP volt az, amivel nem mertem játszani éjszaka
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. sirpalee
2008.12.24. 10:37
z elvileg a F.E.A.R. 2 felújított grafikai engine-t használ, van DX10 támogatás és egyéb finomságot. Bevittek egy halom effektet ami eddig nem volt jelen. De az tény hogy kisértetiesen hasonlít a megjelenése a régi fear-ra. Ami nem is gond amíg tele van látványos effektekkel
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!