iPon Hírek

Fotósok perelték be Denise Richards-ot és Pam Andersont

Dátum | 2007. 03. 27.
Szerző | Borisnyikova
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

Két szabadúszó fényképész pereli Denise Richards-ot és Pamela Andersont azzal a váddal, hogy Richards bántalmazta őket, amikor megpróbáltak fotót készíteni róluk, és hogy ezt követően a két hölgy hazudott az esettel kapcsolatban.

A perirat szerint, amely pénteken került a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróság elé, 2006 november 9-én Richards és Anderson a kanadai British Columbiában található River Rock Casino Resort kaszinó-szállóban voltak, és következő filmjükön, a "Blonde and Blonder"-en dolgoztak. Amikor Richards meglátta, hogy Scott Cosman és Rik Fedyck őket fényképezi, akkor a hölgy - ez áll a vádiratban –feldühödött, elkezdte ócsárolni őket, azt kiabálta nekik többek között, hogy „paparazzi söpredék" megütötte őket, elvette hordozható számítógépüket, majd kihajította azokat a szálloda erkélyén.


A körülbelül 20 percig tartó konfrontációt a fotósok szerint rögzítette a szálloda biztonsági videókamerája. Az esetet követően Richards és Anderson is "ismételten hamis állításokat közölt a hatóságokkal, valamint a médiával, és ezzel szándékosan szerették volna lejáratni és nevetségessé tenni a két fotóst."

Richards és Anderson ügyvédei és képviselői nem reagáltak azonnal a szombati emailekre és telefonhívásokra, amelyekben a sajtó emberei azt szerették volna kérni tőlük, hogy kommentálják az eseményeket.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!