iPon Hírek

FPS lesz az új Syndicate játék

Dátum | 2011. 09. 14.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Az EA és a Starbreeze (The Darkness, Riddick) bejelentette, hogy új Syndicate játékot készít, amely PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra fog megjelenni, meglepően hamar, még 2012 elején.

Mikael Nermak, a Starbreeze igazgatója izgatott volt a bejelentéssel kapcsolatban, hiszen a játékon már évek óta dolgoznak. Pozitív tapasztalatként számolt be Az EA-val való együttműködésről, és nagyszerű lehetőségnek tartja, hogy az fps és az akció műfajokban szerzett tapasztalataik segítségével egy olyan híres klasszikust  éleszthetnek újjá, mint a Syndicate.

"A célunk az, hogy egy olyan kihívásokban gazdag akció-lövöldözős játékot adjunk ki, amely a mai játékosok, és az eredeti rajongók igényeit egyaránt kielégíti" – nyilatkozta Jeff Gamon, az EA producere.

Az új játék az akció/kémkedős elemeket favorizálja. A fejlesztők nagy rajongói az eredeti, 1993-as izometrikus nézetű Syndicate-nek, és igyekeznek hűek maradni annak örökségéhez, de úgy gondolják, változnak az idők, és egy belső nézetes futurisztikus, pörgős, akciódús darab jobban megfelel korunk igényeinek.

"Már a kezdetektől fogva FPS-ként szerepelt a terveink között" – nyilatkozta Neil McEwan, a rendező. "Az ötlet az volt, hogy, mint az eredeti játékban, benagyítunk, és bekerülünk az egyik ügynök fejébe, egyek leszünk vele és így közvetlen közelről tapasztaljuk meg a dolgokat."

"Játékunk önmagáért beszél. Szerencsések vagyunk, hogy a Syndicate nagyszerű világával dolgozhatunk, és megmutathatjuk egy másik arcát. Szeretném, ha a munkánk az eredeti játék rajongóinak is tetszene. Persze nem tehetünk mindenki kedvére."

Az új történet, melynek írója Richard Morgan angol író, képregényíró, 2069-ben játszódik. A kormányok szabad utat engedtek azoknak az  óriásvállalatoknak, szindikátusoknak, melyek olyan neurális implantokat értékesítenek, melyek segítségével ügyfeleik közvetlenül csatlakozhatnak a világ központi adatbázisára.

A implantokat a gyanútlan ügyfelek úgy vették, mint a cukrot, mit sem sejtve arról, hogy segítségükkel a cégek közvetlen hozzáféréshez jutottak az agyukhoz.

Három óriáscég verseng agresszívan az amerikai piacért. Miles Kilo, a chipekkel és egyéb beépített cuccokkal feltápolt főhős, akit mi alakítunk, az Eurocorp katonája.

A harcrendszer része lesz a fejleszthető fegyverzet, páncélzat és egyéb kütyük, többek között a DART 6 fejbe építhető implant, melynek segítségével átláthatunk a falakon, lelassíthatjuk az időt, és egyéb kunsztokra leszünk képesek.

A megölt ellenfelek chipjeit és technológiáját begyűjthetjük, és eladhatjuk, vagy saját magunk fejlesztésére használhatjuk.

A játékban lesz egy különálló négyszemélyes co-op mód is, amelyben az eredeti 1993-as Syndicate-ből is szerepelnek küldetések.

Miles Kilo, a főhős

A baloldali csávó John Chóra hajaz

A hely neve Atlantis. Nomen est omen?

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

10. Terror
2011.09.14. 13:19
Van, akinek semmi sem szent. A Syndicate az pont nem az a játék, amit szutyok fps-sé kell konvertálni. Na sebaj, nem ez az első eset, és nem is az utolsó.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Bucse
2011.09.14. 13:28
Tök olyan mint a deus ex hr.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. lackoo1111
2011.09.14. 15:18
Röviden : :
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. havmen
2011.09.14. 15:28
hát a deus exnél jobbat szerintem nem fognak csinálni, meg egyébként sem fog különösebben megrázni ha jó lesz vagy éppen pocsék
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Benny
2011.09.14. 16:05
Nekem is rögtön a deus ugrott be.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. kullo1
2011.09.14. 16:25
Az ucsó képről kinek ugrott még be a vízi világ?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. dzjaulah
2011.09.14. 17:10
Miles Kilo? Kiló Mérföld? Sok helyen járt már és a játék alatt is sokat fog menni?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. lackoo1111
2011.09.14. 18:35
Nekem már a DE:HR sem tetszett .
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Squall85
2011.09.19. 09:26
Izgatottan várom! Kissé Deus Ex, így elsőre, de a Syndicate-et szerettem (most vettem meg a Wars-t PSre ) és a Deus Ex-et egyenesen zabáltam. Ha jó lesz, mindenképp vevő leszek rá!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Morte
2011.11.03. 17:02
dzjaulah: angol nyelvterületen a Miles létező keresztnév, valószínűleg azért választották, mert visszavezethető a latin miles-re, ami katonát jelent. A Kilo szerintem álnév, vagy kódnév, valószínűleg a nemzetközleg használatos fonetikus abc-ből jön, amit a katonaságnál és egyéb területeken is használnak (Alpha, Bravo, Charlie stb.).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!