iPon Hírek

Free Realms: 1 év, 10 millió játékos

Dátum | 2010. 04. 07.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Sony Online Entertainment örömmel jelentette, hogy a gyerekeknek (és szüleiknek) készült ingyenesen játszható MMO-juk, a Free Realms átlépte a 10 millió regisztrált játékost. Így csak még eggyel több okuk van az örömre, ugyanis a játék hamarosan egy éves születésnapját is ünnepelheti, a készítők már serényen készülnek az április 28-án bekövetkező eseményre.

"Elérni a 10 millió regisztrált játékost a Free Realms szülinapjának hajnalán egy fantasztikus dolog a SOE és elkötelezett online közösségünk számára is" - nyilatkozta a Sony Online Entertainment elnöke, John Smedley. "Több millió játékos támasztja alá, hogy a műfaj, melyben úttörők voltunk több mint 11 évvel ezelőtt az eredeti EverQuesttel, tovább fejlődik és új elemekkel bővül, egyre nagyobb közösséget elérve."

Április közepétől a játékban több élő esemény is várja az érdeklődőket és számos új tartalmat is hozzáadnak az évfordulót ünneplő Free Realmshez, többek között új mini játékokat és küldetéseket.

A legutóbbi tartalomfröccs a Pirate's Plunder volt:

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Leon121
2010.04.07. 17:20
Annak ellenére, hogy becsapós ez a tízmillió (én is tag vagyok, mégse léptem be már hónapok óta), azért mindenképpen figyelemre méltó teljesítmény. A játék hangulatos, aranyos, inkább csak afféle minijáték-gyűjtemény, nem egy klasszikus gyilkolós játék - nyilván pont ezért ilyen népszerű.

Akárhogy is, gratulálok nekik!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Gatee
2010.04.07. 17:40
Igen, kicsit megtévesztő a cím, mert nem 10 millió játékos hanem 10 millió regisztrált felhasználó ami nagyon nem ugyanaz. Természetesen ingyenes a játék így nem is olyan meghökkentő adat, személy szerint én nem is vagyok oda az ilyen ingyenes "fél játékokért" de biztos van aki el tudja ütni vele az időt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!