iPon Hírek

Free Realms részletek

Dátum | 2009. 03. 13.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Sony Online Entertainment felfedte, hogy milyen előnyben részesülnek azok, akik havi díjat is hajlandóak fizetni új egyébként ingyenesen játszató Free Realms nevű családi MMOjukért.

A nagy vízen túl 4,99 dolláros havidíj ellenében (az európai árakról még nincs információ) kapunk néhány exkluzív állást (azaz karakterosztályt), 3 extra karakter helyet, felkerülhetünk a toplistákra, és több száz extra tárgy és quest válik elérhetővé számunkra.

Az exkluzív karakterosztályok az Íjász, a Ninja, a Medikus és a Fegyverkovács. A mindenki számára elérhetőek a Varázsló, a Séf, a Postás és az Autóversenyző (ez nem az összes, lesz még több is, például harcos és kalandor). Az ingyen játszók csak 1 karaktert indíthatnak a fizetős néggyel szemben, bár nem is biztos, hogy kell ennél több, hisz a szakmánkat kedvünk szerint leválthatjuk.

A játék nyílt bétája várhatóan a jövő hónapban indul el PC-n, és a PS3 verzió is kijön még idén. Azt még egyelőre nem tudni mikor, de jól megy a fejlesztése. További információk a játékról a korábbi hírünkben és a hivatalos honlapon olvashatók.

Bemutató két részletben:
                       


                       

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Svindler
2009.03.13. 16:03
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. raiden
2009.03.13. 18:32
A f2p online játékokat nem értem. Van értelme megírni egy ekkora programot hosszú idők munkájával, aztán 1 év után megy a levesbe?! Nap, mint nap lehet olvasni, hogy ennek a játéknak zárták be 60 szerverét, annak a játéknak 25 szerverét. Miért éri ez meg nekik? Biztos nem szórakozásból írnak ilyen játékokat. Arról nem is beszélve, hogy siker szempontjából a WoW közelébe sem érhetnek. Ez tény, ezen nincs miért vitatkozni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Svindler
2009.03.14. 01:39
És milyen szomorú tény. Sajnos sok az addikt, de már nincs olyan sok szufla a WoW-ban sem (legalábbis kezdik a normális story részt teljesen feldolgozni, már nincs sok minden amit el lehet lőni). Meg ennek más a célközönsége és ingyenes. A WoW nem hódította meg a konzolosokat, lévén nincs konzolra.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. gomba001
2009.03.14. 08:35
raiden jogos amit mondasz, de ha nem lenne ezekből elég bevétel nem írnának ujjakat, nem gondolod?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Magrathea
2009.03.14. 15:31
Mint az a videóból is kiderül, 60%-a lesz csak free, a tartalom 40%-áért bizony le kell perkálni a havi 5 dolcsit. Az viszont nagyon szimpi, hogy a plusz tartalomért havi díjat kell fizetni, nem pedig egy-egy cuki kiegészítőért vagy egy plusz térképért kell tejelni. Az 5 dolcsi meg igencsak jutányos, ezt még én is befizetném a kölykömnek ha lenne. Legyen csak íjász vagy medic ha az tetszik neki. =) A minijátékok pedig 5letesek, legalább egy kicsit megmozgatják a gyerekek szürkeállományát is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!