iPon Hírek

Friss infók a Razer gamereknek szánt táblájáról

Dátum | 2012. 12. 14.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A korábbi hírekből már tudható, hogy a Razer vezetése a felhasználói visszajelzéseknek köszönhetően zöld utat adott a Project Fiona névre keresztelt gamer tábla PC fejlesztésének. Most, a rajongókkal folytatott párbeszédnek köszönhetően végre már kezd körvonalazódni az is, hogy milyen hardver kaphat helyet a különleges táblában.

A Razer elnök-vezérigazgatója, Min-Liang Tang nemrégiben friss információkat osztott meg a Facebookon, most ezeket összegezzük. A Project Fiona esetében a jelek szerint Core i5-ös vagy Core i7-es sorozatú központi egység alkalmazásra kerülhet sor, az persze még nem tisztázott, hogy milyen modell kerül a táblába. Itt első körben 17 wattos TDP-vel rendelkező Ivy Bridge processzorra számíthatunk, de arra is van esély, hogy az új, 13 wattos TDP-vel büszkélkedő processzorok valamelyikét használják majd a vállalat mérnökei. A rendszermemória szerepét DDR3-as RAM tölti be, de hogy pontosan mennyi, az is rejtély.


Az újdonság középkategóriás videokártyával lesz felszerelve, amely a 720p-s kijelző felbontás mellett játszható teljesítményt biztosít. A combos hardver elhelyezéséről, illetve hűtéséről természetesen gondoskodni kell, így nem meglepő, hogy az újdonság kétszer nehezebb és kétszer vastagabb lesz, mint egy átlagos iPad. Jó hír, hogy a tábla két oldalán elhelyezett játékvezérlők lecsatolhatóak lesznek. Ez egyrészt könnyebb hordozhatóságot eredményez, másrészt lehetőséget biztosít arra is, hogy a terméket átlagos táblaként használjuk.

Sajnos a Project Fiona nem lesz olcsó, de ez aligha meglepő. A Razer elnök-vezérigazgatója szerint az újdonság ajánlott végfelhasználói ára valahol 1299 és 1499 dollár között helyezkedik majd el. Arról még nincs hír, hogy mikor dobják piacra az ütős gamer táblát.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. Djmisi
2012.12.14. 13:54
345k annyit szerintem nem ér ez meg nekem is sok razer cuccom van nem rosszak de ez szerintem csak parasztvakítás de kinek mi
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Kirrr
2012.12.14. 14:23
A Blade-re is azt, mondták, hogy gyenge, meg drága meg minden aztán amint elérhető lett a webshopban a 2000+ dolláros áron percek alatt elfogyott a teljes készlet. Itt is ez lesz!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. draks
2012.12.14. 15:52
Ezzel csak annyi a gond hogy ez nem a mi fizetésünkhöz van kitalálva,az átlag ember keres 80-100k kb akkor ez 3-4 havi fizetés mig kint eu-ban min 2000euro vagy usa-ban 3000 dollár az ott ez megfizethetö azért is kopik el hamar, de itt magyarban nem hiszem
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. HUFEUR
2012.12.14. 16:33
draks:

Oké, hogy Mo nem a leggazdagabb ország, de ne hidd azt, hogy külföldön is mindenkinek van 1500 dollárja.
Ott is csak a gazdagabbaknak van ennyi pénze, egy átlag ember akárhol is éljen, ezt nem tudja megengedni magának (persze az igaz, hogy külföldön legalább sokan megkeresnek ennyit, itthon meg nagy ritkaság, de ott is kell másra is költeni).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. draks
2012.12.14. 17:17
HUFEUR
Igazad van,de én 1 személyes tapasztalatbol probáltam irni a kereseteket, a haverom kint van németben és ö keres 2000 euro/honap(ugy hogy szállás fizetve van) ha ö annyit megkeres akkor az átlag neémet szakmunkás mennyit??(azt nem tudom)és ebböl a gondolat menetböl ki indulva irtam amit irtam
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. HozeManuel
2012.12.15. 20:23
Ez nem csak hogy luxus, annál "több" : gigászi marhaság, felesleges hülyeség.
Játékra ott az otthoni pckonzol. Utazás közbeni időeltöltésre egy átlagos tablet is bőven megfelel.

Szerintem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. asdsa
2012.12.17. 22:50
Egy gép árát tuti, hogy egy tetrisgépre fogom költeni
@Djmisi
Hogy lett a 250k dollárból pontosan 345k?
OFF
Ja és az átlag németnek elmegy a 2000 E-ből a fele lakásbérlésre és még ott van az a sok egyéb nyalánkság is.Nem hiába, ott is élnek jó számmal szegények.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!