iPon Hírek

Friss PES 2010 infók

Dátum | 2009. 06. 23.
Szerző | Chocho
Csoport | JÁTÉK

"Ha a fociszimulátorok jönnek szóba, mindenki tudja, hogy a Konami PES sorozata a legrealisztikusabb a műfajban. Az új rész is remekül néz ki, így már most várom, hogy láthassam magam akcióban a PES 2010-ben." - nyilatkozta Fernando Torres. Ha pedig már szóba került az új rész, a Konami is kicsepegtetett pár információt a sokak szerint FIFA 10-verő fociprogramról. A fejlesztők ígéretei szerint sokat javul majd a mesterséges intelligencia, így a játékos rá lesz kényszerítve, hogy minden alkalommal előre kiagyalt taktika alapján játsszon. A különböző (természetesen hivatalos) focisták különleges képességeket kapnak (erősségeikhez mérten), vagyis ha valaki a gólpasszairól híres, akkor értelemszerűen jobban adja majd azokat a többieknél. Ennek köszönhetően a csapatösszeállításnak minden eddiginél fontosabb szerep jut.

Fernando Torres
Maguk a csapatok is hajazni fognak a valódi játékstílusukra, hiszen a programban minden egyes csapatot egyedi beállítási lehetőségek jellemeznek majd. Torres például a Merseyside club sűrű támadási rátáját és erős védelmét hozza majd magával. Hogy az adott játék folyamán éppen milyen stílust képviseljenek gyepnyüvő labdarúgóink, egy meccs alatt előhozható menüből választatjuk ki, így a stratgiai gondolkoás az első perctől az utolsóig előtérben marad. A tartalommal sem lesz probléma, mert a The Master League magába foglalja a Bajnokok ligáját és az európai kupákat egyaránt. A kommentátori székekbe Jon Champion és Mark Lawrenson párosa kerül, és minden eddiginél élethűbb szövegekről kaptunk ígéreteket. Nem csak az akcióról tájékoztatnak majd, de kielemzik a játékosok viselkedését és az életükről is elejtenek egy-egy keresett, vagy épp keresetlen megjegyzést.

                             


                                                                                             PES 2010 trailer

Ígérnek persze jó grafikát is, bár a trailer esetlen figurái messze elmaradnak a FIFA széria konzolos képviselőitől. Akár így, akár úgy, a feature-lista eddig jól hangzik, és mivel a PES sorozat korábban sem nagyon hibázott, bizakodhatunk egy ütős focijátékban. S hogy tényleg megveri-e a Konami az EA FIFA 10-ét? Nos, a közeljövőben eldől...

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. danikollar
2009.06.23. 22:13
VISSZA A HIRHEZ

PC-n lehet, hogy el fogja verni, de konzolon biztos nem. A FIFA Xbox360-on és PS3-on az igazi, a PC-s nagyon messzire le van maradva tőlük.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!