iPon Hírek

Frissített kompakt PC-k Acer módra

Dátum | 2012. 10. 18.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A következő generációs Veriton N sorozatú, SFF formátum köré épülő kompakt asztali számítógépek novembertől kezdve elérhetővé válnak az üzletek polcain. Az újdonságok kétféle változatban kerülnek forgalomba: az egyik változat optikai meghajtó nélkül, míg a másik beépített optikai meghajtóval érkezik.


Az apróságok választásunktól függően Intel Celeron vagy Intel Core i3-as sorozatú processzorral, maximum 8 GB-nyi DDR3-as rendszermemóriával és integrált videó vezérlővel büszkélkednek – utóbbit mindig az adott LGA-1155-ös tokozású Intel processzor biztosítja. Az adatok tárolásáról akár 1 TB-os merevlemez is gondoskodhat, de ha gyorsabb, hangtalan alternatívára vágyunk, akkor akár 128 GB-os SSD meghajtóval is kérhetjük a Veriton N sorozat tagjait.

A frissített Veriton N modellek Gigabites Ethernet vezérlővel, DVI és HDMI videó kimenettel, valamint két USB 3.0-s és négy USB 2.0-s porttal érkeznek, sőt, még több memóriakártya-formátum kezelésére képes memóriakártya-olvasót is tartalmaznak. A WiFi adapter sajnos nem lesz az alapfelszereltség része, de némi felárért cserébe azért WiFi támogatással is felvértezhetőek lesznek az újdonságok.

A Veriton N család új tagjai 356 eurós induló áron lesznek elérhetőek.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Pingvin78
2012.10.18. 15:38
Az egyik nagy kérdés talán ezeknél a szimpatikus apróságoknál, hogy ventilátor zaj terén hogyan is állnak majd..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Lazahunter
2012.10.20. 01:37
végre core i3 ... nem a buzi netbook procik
A hangjára én is kíváncsi lennék. Bár a i3-as notimból kiindulva alapból semmi hangja nincs, pedig ebben is mini venti van.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!