iPon Hírek

Frissül a Home: SFIV, Resident Evil 5

Dátum | 2009. 02. 03.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Capcom igazán kitett magáért, hogy a PS3 Home még csalogatóbb legyen mint eddig, hisz új játékaihoz, a Street Fighter 4-hez és a Resident Evil 5-höz való tartalommal egészíti ki a PlayStation tulajdonosok második otthonát. Az új cuccok a játékok megjelenésével fognak bekerülni.

A legjópofábbak talán az új kosztümök. Avatárunkat átöltöztethetjük, hogy úgy nézzen ki mint Ryu, Ken vagy Chun-Li az SF-ből, vagy mint Chris Redfield és a többi szereplő a Resident Evil-ből (hátrány, hogy nem ingyenesek, de legalább nem túl drágák). Ezen kívül még lesznek apró modellek és egyéb berendezési tárgyak a fent említett két játék témájával.Ami viszont a lényeg, az az új Resident Evil 5 terület, mely az egyik játékbeli helyről lett mintázva. Innen természetesen már ugorhatunk is bele egy jó kis közös játékba (már ha sikerül eldönteni, hogy ki mehet Sheva babával :)).


Ha már RE5 akkor érdemes megemlítenünk, hogy pár nappal lemaradva az XBLA (X-box Live Arcade) után, már a PSN-en is fent van a demo. A próbaverzióban átszaladhatunk az első néhány pályán egyedül (Shevát a gép irányítja), osztott képernyős módban, illetve online co-op-ra is van már lehetőség benne. A teljes játék március 13-án jön.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Svindler
2009.02.03. 12:28
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Pubszon
2009.02.03. 12:44
Jöjjön már PC-re a SF IV.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Balu92
2009.02.04. 20:54
Hát jah jó lenne már.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!