iPon Hírek

Frissül és tovább késik az Eee Keyboard PC

Dátum | 2009. 11. 05.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

Az ASUS billentyűzet-számítógépe, azaz az Eee Keyboard PC már számtalan esetben késett és nincs ez másképp most sem. A gyártó legfrissebb tervei szerint idén már biztosan nem kerül forgalomba a különleges szerkezet, ennek oka pedig az, hogy kisebb módosításokat végeznek rajta, hogy megjelenésekor a lehető legtökéletesebb legyen.

Eee Keyboard PC új kijelzővel, külső WiFI antennával, de gyengécske hardverre.Az Eee Keyboard PC először még az idei év elején, a januári CES (Consumer Electronics Show) alkalmával mutatkozott be a nagyközönség előtt. Ez alkalommal egyáltalán nem probléma, hogy a gyártó elhalasztja a piacra dobást, ugyanis fontos frissítéseket eszközöl a termék esetében. Az első változás az lesz, hogy az Eee Keyboard PC a beépített 5 hüvelykes képátlójú rezisztív érintőkijelzője helyett egy azonos mérettel és natív felbontással (800x480) rendelkező kapacitív érintőkijelzőt kap, amely rugalmasabban és gyorsabban reagál az érintésekre. A másik újítás a WiFi kapcsolatot érinti: a vállalat belső antenna helyett  külső antennát fog használni a termék esetében, így a jelerősség és a stabilitás lényegesen jobb lesz.

Sajnos egyéb hardver specifikációk tekintetében nem változik a készülék. A gyártó továbbra is 1,6 GHz-es Atom N270-es processzorral, 1 GB-nyi rendszermemóriával, 16 vagy 32 GB-os adattároló kapacitást kínáló SSD meghajtóval és GMA 950-es integrált videó vezérlővel szeretné piacra dobni 2010 elején a terméket, ami ezekkel a specifikációkkal már egyáltalán nem lesz olyan ütőképes, mint egy évvel ezelőtt.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Szerzetes
2009.11.05. 13:43
Ki vesz egyáltalán ilyent? Nem jobb egy netbook?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. axe
2009.11.05. 21:31
sztem nagyon idiótán néz ki hát még milyen lehet a kezelése
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!