iPon Hírek

Frissült és bővült a Mafia 3

Dátum | 2016. 11. 10.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

A Mafia 3 ugyan több szempontból is jó játék, ám biztos, hogy technológiai hiányosságai bőven akadnak. A megjelenés óta eltelt közel egy hónapban leginkább ezeken dolgoztak a fejlesztők, amellett, hogy szépen-lassan érkeznek a beígért ingyenes tartalmak is. A PC-n, PS4-en és Xbox One-on most élesedő új patch több mindent javít a felhasználói felületen, a teljesítményen és a textúrák, valamint az objektumok streamelésén, feltuningolja az autókon látható tükröződéseket, és a hangokkal kapcsolatban is megold számos problémát. Ezen kívül több száz olyan apró bugot irtottak ki a fejlesztők, amiket külön nem részleteztek. Ami az ingyenes tartalmi bővítést illeti, nyilván nem kell nagy dolgokra gondolni. A hét elején már megkaptuk a Judge, Jury, and Executioner nevű DLC-t, ami eredetileg csak az előrendelőknek járt volna, de a fejlesztők szíve meglágyult - valószínűleg a kritikák következtében. Ez három darab, aranyszínű fegyvert hozott magával. Most pedig új ruházatok érkeztek, melyek között találunk ötöt a harcokhoz, hármat a formális öltözködéshez, és szintén hármat "különleges alkalmakra". A következő ingyenes kiegészítéssel aztán érkezik majd az autók testreszabásának lehetősége, valamint az utcai autóversenyzés.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Qqtyin
2016.11.10. 20:45
Ezeket még megvárom, aztán elgondolkozom egy karácsonyi 50%-os vásáron... többet semmiképpen nem ér.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Kikikirly1... Qqtyi...
2016.11.10. 21:28
Úgy érdemes megvenni.
Én is 5000-ért vettem havertől,1060 Strix kártyájához járt ajándékba kód.A lövöldözés látványos, jó a harcrendszer is,szóval el lehet vele lenni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. rocknor
2016.11.11. 13:28
Részemről az öltözködés egy mafia játékban.... most ez mi barbi játék? Sims vagy mi?? Aki öltözködni akar játszon sims-el. Viccesek az ilyen DLC-k.
Az autók testreszabása, pl tunning, meg az utcai autóversenyzés az már jobban hangzik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Qqtyin rockn...
2016.11.12. 12:22
Mi a gond? A bűnözők szeretnek villogni és beöltözni... a szimuláció része, nem csak egy poén. Pont hogy ilyen tuningokkal nem vacakolnak, megveszik a legerősebb autókat és kész.
Amúgy ebayen vettem kulcsot 2800 Ft-ért
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!