iPon Hírek

Független játékként készülhet el a Condemned folytatása

Dátum | 2015. 02. 03.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Emlékeztek még a Condemned: Criminal Originsre, és a folytatására, a Condemned 2: Bloodshotra? Nos, mindkettő viszonylag nagy címnek számított az előző generáció elején, az első rész például ott volt az Xbox 360 korai exkluzívjai között, de később megjelent PC-re is, míg a folytatás Xbox 360-ra és PS3-ra érkezett. A két horrorjátéknak sok rajongója volt, így kicsit értetlenül állt mindenki a tény előtt, hogy azóta sem készült újabb rész. A Condemned-sorozatot a Monolith készítette, melyet akkor Jace Hall vezetett, és érdekes módon magával vitte a játék jogait, miután lelépett a stúdiótól. Most pedig úgy tűnik, hogy hosszú évek után fel szeretné támasztani a címet: "Annak idején segítettem létrehozni egy Condemned nevű konzolos játékfranchise-t, melynek jogai teljesen az én tulajdonomban állnak. Folyamatosan arról kérdeznek engem, hogy mikor készülhet belőle egy harmadik rész, de mivel én még egy jó ideig mással leszek elfoglalva, a franchise csak porosodik" - közölte Hall a Facebookon. Ezt követően leírja, az első ötlete az volt, hogy keres egy olyan indie csapatot, akik már bizonyították rátermettségüket, és megbízza őket a Condemned folytatásával. "Független fejlesztőként elég nehéz a média figyelmének megszerzése és a marketing. Ez a franchise már alapból eléggé ismert, ráadásul egy innovatív műfajban indul, amire van piaci kereslet". Úgy tűnik, elég nagy az érdeklődés a Facebookon egy folytatás iránt, és elég sok megosztást kapott a poszt, így vélhetően hamarosan egy leleményes független csapat lecsap majd a lehetőségre.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. predike07
2015.02.03. 18:20
Ez egy nagyon jó játék volt.Remélem kisül majd valami belőle.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. mikej95
2015.02.03. 18:38
2-vel nem játszottam, az 1 az tetszett.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. predike07
2015.02.03. 19:24
A 2 nem adták ki PC-re sajnos.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Meteoreso
2015.02.04. 09:48
Szerintem beírták a Googleba mi a három legkeresettebb szó a játékoknál és kiadta: Code name , criminal , origin
ÁÁÁ akkor legyen a neve Condemned: Criminal Origins.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Crytek01
2015.02.04. 11:09
Jó hír ,remélem valaki meg is csinálja értelmesre.

FEAR folytatásnak vagy HD remake/remasterednek sokkal jobban örülnék.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. wdavid Meteo...
2015.02.04. 12:57
ülj le egyes A condemned egy értelmes angol szó, jelentése elítélt (condemn=elítél). És a játék történetét tekintve értelme is van neki, mivel a főszereplő fegyverével ölnek meg pár embert, és ő lesz a gyanúsított, aki megpróbálja tisztázni magát.

A kommented ha viccnek szántad elég gyenge volt, ha nem akkor meg miért nem olvasol utána mielőtt hülyeséget írsz? annyira bírom az ilyen embereket...írnak eszetlenül....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!