iPon Hírek

Fujitsu Arrows Kiss, a szebbik nem számára

Dátum | 2011. 11. 24.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A japán gyártó termékpalettája ismét egy olyan telefonnal bővül, ami kiemelkedik a tömegből, ezúttal viszont nem 3D képesség, vagy iszonyatos karcsúság lesz, ami megkülönbözteti másoktól. Az Arrows Kiss már messziről szemet szúr majd.


Mégpedig azért, mert a Fujitsu ezúttal a szebbik nem számára kedvező okostelefonnal rukkolt elő, de ezt már a neve és a külseje alapján mindenki összerakhatta. Az érdekes azonban az, hogy ezúttal nem egy tucat készülék kap csini külsőt, és így adják kétszer magasabb áron, hanem valóban erős a konstrukció. A telefon két színben feszít majd a polcokon, az egyik egy sima pink árnyalat, míg a másik egy arany-fehér kombináció lesz, ezeket a gyártó az "Elegant Pink" és a "Preciuos White" nevekkel illeti. Az előlapon egy 3,7 colos kijelzővel találjuk szembe magunkat, ami 800 x 480 (WVGA) pixeles felbontást produkál - ez méretéből fakadóan kisebb kéz számára is kényelmesen kezelhető még -, alatta három hardveres gomb kapott helyet, illetve inkább ékkövek gomb funkcióval, a kijelző felett pedig egy 1,3 megapixeles kamerát találunk. Az ékszer hátoldala egy gyűrűn kívül szinte üres. A kör közepén ezúttal egy kamera áll, ami CMOS szenzorával 8,1 megapixeles képek készítésére lesz alkalmas. Az F-03D kész karácsonyfa lehet, amennyiben valami történik a telefonnal, hiszen az előlapon a gombok villannak fel, a hátlapon pedig a gyűrű pereme, mindezt akár 23 különböző színben.

A Fujitsu ötletesen mellékel egy érintő ceruzát is a telefon mellé, ha esetleg a körmünk miatt kényelmetlen lenne a kezelés. A méreteit tekintve lehetne talán kisebb, 121 x 59 x 10,9 mm, és 120 gramm. Fontos még kiemelni, hogy ez a Fujitsu is teljesíti az IP-X5/8 szabványt, előbbi az erős eső szimulálását jelenti (5), míg a nyolcas teszten 1,5 méter mélyen kellett 30 percet kibírnia.

Az eszköz központi egysége egy Qualcomm MSM8255T lesz, ami egy Cortex-A8 magra épít, ennek az órajele pedig 1,4 GHz, a grafikus feladatok végrehajtásáért egy Adreno 205 felel majd. A háttértár mérete sajnos nem ismert egyelőre, de a rendszermemória biztosan 1 GB lesz. A kommunikációs modem 14 Mbps letöltési sebességre képes, de kapcsolódhatunk WiFi hálózatra is, kapunk továbbá Bluetooth kapcsolódási lehetőséget is, valamint GPS is beépítésre került. A telep kapacitása nem ismert, de a gyári adat szerint 320 percig telefonálhatunk, és 470 óra készenléti időre lehet képes.

A Fujitsu Arrows Kiss az NTT DoMoCo hálózatán debütál majd november 25-én. Ára, valamint a japán piacon kívüli bevetésének lehetősége egyelőre ismeretlen.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. uristen
2011.11.24. 19:45
A telefon mellett az a kis hosszu valami... meg sem kerdezem, hogy az-e.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. asimov007
2011.11.24. 20:06
Az.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. patrik2991
2011.11.24. 20:52
Hogyan csináljunk ronda telefont? - Így.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. lackoo1111
2011.11.24. 21:34
@uristen , @asimov007

Még megérteném ha csajok beszélgetnének ilyesmiről , de férfiak ? Nincs valami probléma ?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. uristen
2011.11.25. 06:53
Hat csajoktol riktan hallok/latok ilyesmiket, de biztosan ugy van, ahogy mondod, bar en nem hiszek benned.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. prohlep
2011.11.25. 08:25

Otletes ez a regota ismert, jol elvesztheto erinto ceruza.

En lakklemosot es koromvagot mellekeltem volna.

Engem mindig is a holgyek erdekeltek, es nem a lakkfestek es kozmetikum gyarak termekei. Tovabba a hosszu kormok mindig felelemmel toltottek el. Hosszu festett kormot az apolatlansag egy ravaszul es nem keves munkaval alcazott formajanak erzem. Nincs az a hosszu festett korom, amely nehany ora elteltevel ne valna piszokfogova es a festese ne szivna be aprobb seruleseket.

Igaz, en hegedultem, es akkor szol szepen, ha korom nem er a hurhoz, ergo hegedusok szivesen vagjak rovidebbre a kormuket.

Billentyuzetek sapkai sem szeretik a hosszu kormok okozta allando kapirgalast.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. prohlep
2011.11.25. 08:25
[[ket masodpercen beluli masodpeldanyt innet kitoroltem]]
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!