iPon Hírek

Full HD Acer monitor beépített webkamerával

Dátum | 2009. 11. 12.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MEGJELENÍTÉS

Az Acer kínálata egy új Full HD monitorral bővült: a termék a H243HXB típusjelzést viseli és rendelkezik beépített webkamerával is. Az újdonság egy 24 hüvelykes képátlójú LCD kijelzőt tartalmaz, amely 1920 x 1080 pixeles natív felbontás mellett üzemel. Az LCD panel az olcsóbb, irodai és főként átlagos otthoni felhasználásra szánt TN családból származik.

ACER H243HXBA friss monitor LCD panele 2 ms-os válaszidővel rendelkezik (szürkéből szürkébe történő átmente esetén), a dinamikus kontrasztarány 80000:1 értéket képvisel, míg a panel fényereje 300 cd/m2-es. Az Acer újdonsága egy multimédiás monitor, ugyanis két darab beépített hangszórót is tartalmaz, amelyek egyenként 1W-os terhelhetőséggel bírnak.

Az elegáns, zongoralakk fekete festéssel büszkélkedő monitorban egy CrystalEye webkamera is helyet kapott, amelynek köszönhetően könnyedén lebonyolíthatóak az internetes videó beszélgetések, csak egy Skype kell a sikerhez. Az új monitor bemenetek tekintetében mindennel fel van szerelve, amire csak szükség lehet: a portok között a klasszikus D-Sub és DVI csatlakozók mellett a HDMI is helyet kapott, sőt, a monitor még USB csatlakozóval is bír (webkamera). Az Acer H243HXB már több helyen is kapható, ajánlott végfelhasználói ára 300 euró körül helyezkedik el.


 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Danyka
2009.11.12. 20:16
Gaming monitor..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!