iPon Hírek

Full HD-felbontású Sony notebook

Dátum | 2008. 09. 18.
Szerző | Freeman07
Csoport | NOTEBOOK

A Sony legújabb, 18,4-hüvelyk méretű, Full HD-felbontású hordozható számítógépét elsősorban fotó- és videófeldolgozásra szánja.

A Sony VAIO Type A notebook LED-háttérvilágítású 1920 x 1080 pixeles felbontású kijelzővel rendelkezik. A központi egység szerepét egy 2,53 GHz-es Core 2 Duo T9400 tölti be. Memóriából akár 4 GB-ot pakolhatnak bele, merevlemezből pedig kétszer 250 GB-ot. A megjelenítésről az NVIDIA GeForce 9600M GT grafikus magja gondoskodik, optikai meghajtója pedig képes Blu-ray lemezek olvasására és írására.


Csatlakozók terén jócskán kiemelkedik a többi termék közül a Type A. A FireWire port mellett megtalálható még három darab USB 2.0-interfész, SDHC/SD-kártyaolvasó és egy gyors, UDMA-képes CompactFlash-olvasó is fényképezőnk memóriakártyájának csatlakozására. A Sony csúcsterméke mindezeken felül HDMI-kimenettel, 802.11n vezetéknélküli csatolóval és egy kép- és videószerkesztésre alkalmas Adobe szoftvercsomaggal rendelkezik.


A 3,95 kg tömegű hordozható számítógép 2 órás akkumulátoros üzemidővel rendelkezik, ami egy további teleppel megtoldható még 3 órával. A nem meglepően méregdrága laptop a hónap végén debütál Japánban 3000 dollár körüli áron.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások