iPon Hírek

Funkciókkal gazdagodik és új színben jön az Optimus G Pro

Dátum | 2013. 04. 18.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

Az LG addig üti a vasat, amíg meleg, és bizony az Optimus G Pro esetében még meleg, hiszen a februárban leleplezett óriásnak továbbra sincs vetélytársa a saját kategóriájában. A Value Pack főleg olyan funkciókkal gazdagítja a G Pro kelléktárát, amikhez az LG mérnökei a versenytársaktól "merítették" az ihletet. Az újdonságok között a legismertebb a Smart Video fantázianév mögé bújtatott megoldás. Ez követi a szemünk mozgását az előlapi kamerával, és amennyiben érzékeli, hogy nem figyeljük a megjelenítőt, automatikusan megállítja a futó videót. Továbbá a kamerához kötődik a Dual Camera funkció is, ami lehetőséget ad a kettős fotózásra egy időben. Ezzel létrehozhatunk például úgy csoportképet - amin mindenki rajta van -, úgy hogy mi töltjük be a fotós szerepét. És még mindig a multimédiás képességeinél maradva: videózás közben a felvételt megállíthatjuk, majd később onnan folytathatjuk, ahol abbahagytuk, és nem kell újat létrehozni. Az egyszerűbb vágásokat ezzel megspórolhatjuk.
A Value Packnak része még ezeken felül a Magic Remote Pad, mely a már meglévő QRemote-ot fogja néhány extrával megtoldani, amik az LG Smart szériás televíziók esetében lesznek használhatóak. Az Optimus G Proból így egy komplex távkapcsolót varázsolhatunk, ami beviteli eszközként és touchpadként is egyaránt funkcionál. Ha pedig valakit ezek ellenére is visszatartana a vásárlástól a világos, fehér szín, azoknak sem kell bánkódniuk, hiszen a fényes kockákat sorakoztató készülékház hamarosan feketében is megvillantja magát. Ez persze nem nagy extra, de éppen elegendő lehet ahhoz, hogy jóval szélesebbé váljon a potenciális vásárlók köre.

Az LG a frissítés terjesztését már megkezdte, először a hazai, dél-koreai tulajdonosok kapják meg, aztán szép lassan a világ egésze.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. aAron_
2013.04.18. 14:13
hát ez számomra nevetséges, valós életben ezek kb értelmetlenek
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. mirsoft
2013.04.18. 16:38
Mintha ismerős lenne a konkurenciából pár elem...biztosan tévedek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. sYs
2013.04.18. 18:11
mirsoft:
Ha elolvastad volna a cikket, akkor tudnád, hogy bizony átvettek ezt azt. Ha elolvastad volna a cikket... de biztosan tévedek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!