iPon Hírek

Futuremark Benchmark Ticker

Dátum | 2007. 11. 22.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | SZOFTVER

A Futuremark egy új szolgáltatást indít Benchmark Ticker néven, amely tulajdonképpen egy flash alapú weboldal, amin az éppen aktuális világrekordokat, valamint a legfrissebb statisztikákat olvashatjuk a vállalat tesztprogramjaival kapcsolatban. Az oldal azonban nem ennyire egyszerű, számos érdekes és látványos megoldást tartalmaz.

Futuremark Benchmark Ticker. A kép nagyítható!
A Futuremark Benchmark Ticker tulajdonképpen a vállalat ORB (Online Result Browser) adatbázisára támaszkodik, azaz a már publikált teszteredményeket jeleníti meg, illetve különböző kimutatásokat csinál azokból. A Benchmark Ticker főoldalán egy világtérkép található, amely animálva van: amennyiben egy friss teszteredmény érkezik az adatbázisba, akkor a teszt származási helyéről egy fénycsóva indul a Futuremark logója felé, így szemléltetik az adat beérkezését. A friss eredményt a bal alsó ablakban láthatjuk, itt fel van tüntetve a tesztprogram neve, a tesztkonfiguráció, valamint az elért pontszám és az ország neve.

A jobb oldalon találjuk az aktuális rekordtartót: ebben az ablakban szintén a már említett adatok találhatóak, az ablak alatt néhány statisztika is helyet kapott, például találunk egy ország toplistát, de akár a felhasználók által legkedveltebb videokártyák listáját is megtekinthetjük.

Az oldal megtekintéséhez friss flash player szükséges, a Futuremark Benchmark Ticker elérhető az alábbi hivatkozás segítségével: http://www.yougamers.com/benchmarkticker/

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.11.22. 13:15
A Futuremark egy új szolgáltatást indít Benchmark Ticker néven, amely tulajdonképpen egy flash alapú weboldal, amin az éppen aktuális világrekordokat, valamint a legfrissebb statisztikákat ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!