iPon Hírek

Futuremark SystemInfo frissítés X99-es hibajelenségek ellen

Dátum | 2014. 09. 04.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | SZOFTVER

A Futuremark szakemberei kiadtak egy frissítést, amely a 3DMark-hoz, illetve a PCMark-hoz tartozó SystemInfo komponenst érinti. Ez a szoftver ismeri fel az adott tesztrendszer szoftveres és hardveres környezetét, így kiemelten fontos, hogy a tesztprogrammal együtt ebből is a lehető legfrissebb változatot használjuk. Az előző kiadással az Intel nemrégiben piacra dobott felsőkategóriás HEDT platformjánál különböző kompatibilitási hibák jelentkeztek mind PCMark, mind pedig 3DMark alatt, amelyek következtében az adott tesztprogram vagy kifagyott, vagy pedig összeomlott – egyik sem túl szívderítő állapot.
A Futuremark szoftverfejlesztői a hibák okainak kivizsgálása után kiadták a SystemInfo komponens 4.30-as változatát, amely száműzi a kompatibilitási problémákból eredő hibajelenségeket, így X99-es alaplapból és Haswell-E processzorból álló rendszerekhez kiemelten ajánlott letölteni. Azok, akik a 3DMark-ot és a PCMark-ot Steamen keresztül szerezték be, automatikusan megkapják a SystemInfo komponens friss változatát, a többiek pedig innen tudják letölteni.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Kajafun
2014.09.04. 10:56
Bakker, végre!
Mind a 7 gépemen lefagyott folyamat!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. I.Jozsef83
2014.09.04. 13:03
X99-es hibajelenségek ellen...

No , kevés lett a pontszám ?

különböző kompatibilitási hibák jelentkeztek mind PCMark, mind pedig 3DMark alatt

Háát , gondolom emiatt veszik a gépeket ... hogy aztán bencsmarkra verjék a tulajok Legutolsó szempont ...

Kajafun

Jah , nálunk a jegyző kikelt magából , mert nemtudta lefuttatni . Így az ügyintézői gépekre nem adta ki a futtatási/teszt engedélyt Ezáltal addig munkaszüneti nap volt elrendelve , mert nemtudták mire képesek a közbeszerzésen szerzett új gépek .
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Kajafun
2014.09.04. 18:51
Ott a pont és kész!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!