iPon Hírek

Futurisztikus egerek a HP-től

Dátum | 2008. 09. 16.
Szerző | Gabriel
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

Úgy látszik, ez ma a HP napja. Míg azonban eddig csak mozizási tárgyú hírek érkeztek felőlük (TouchSmart fejlesztés, mozi-laptopok), addig most a játékosokat is megörvendeztetik - bár egyelőre legalábbis még nem teljes konfigurációkkal, csak két egérrel, de ezek is határozottan kellemesnek látszanak.

Az első a HDX Laser Mouse nevet viseli, és $40 ellenében kapható; ez öt különböző makrógombot, valamint szintén öt különböző, programozható profilt állít a rendelkezésünkre - plusz a cég állítja róla még azt is, hogy mintegy nyolcszor gyorsabb a hagyományos egereknél. Külalakra egyszerű és letisztult, sima és áramvonalas - mintha még ezzel is az említett gyorsaságot hangsúlyoznák:


A másik azonban egy ennél már fejlettebb és külsőre is jóval modernebb, technikásabb megjelenésű darab, név szerint a Laser Gaming Mouse with Voodoo DNA. Ez ugyanis a fentieken túl még a névben is szereplő GUI szoftvert is rendelkezésünkre bocsátja a még gördülékenyebb egerészés érdekében. Ez az előbbinél kerek $20-al kóstál többet:


Végül, de nem utolsósorban érkezett még egy kép a vezeték nélküli Vector Mouse-ról is, ám erről semmi egyéb részletet nem közöltek, így "őt" csak egyszerűen megmutatni tudjuk:

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. sYs
2008.09.17. 08:36
Arra nem gondolt senki hogy azért tűnik vastagnak a 2. képen a vezeték mert lehet hogy kicsi az egér?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!