iPon Hírek

Fuuuus Ro Daaaaaaah! + Skyrim Kinect támogatás

Dátum | 2012. 04. 13.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Akkora internet mém lett a The Elder Scrolls 5: Skyrim sárkányszülöttének legfontosabb kiáltásából, hogy a Bethesda levédte a "Fus Ro Dah"-t. A Fusible jelentése szerint a fejlesztő 6 különböző beadványt nyújtott be a lökéshullám támadás levédésére a United States Patent and Trademark Office-nál. Ezek közt volt videojátéktól kezdve mindenféle szórakoztató szolgáltatás.

A GameInformer érdeklődésére a Bethesda kapcsolattartója csak annyit mondott, hogy ezzel semmi más céljuk nem volt, minthogy megvédjék az általuk kiépített márkát és szellemi termékeket. Mi a helyükben nem állnánk meg itt, a Skyrim valóságos tárháza a mémeknek.


 
Ha már Skyrim, akkor ajánljuk még figyelmetekbe ezt a zenei videót és Harry Partridge paródiáit.

Kinect támogatás

Hallhattunk már rajongók által készített próbálkozásokról, mostani hírünk viszont a hivatalos add-on bejelentéséről szól. Több mint 200 hangos parancsot implementálnak, köztük kiáltásokkal, csapattárs vezérszavakkal, menüirányítással és még sorolhatnánk.
 
A letölthető tartalom időlegesen Xbox 360 exkluzív lesz, így a PC tábornak még várnia kell rá kicsit.

 
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. davidrt
2012.04.13. 13:16
Ez is kicsit olyan mint az Assassin's Creed Kincetes változata, csak az április 1-jei térfa volt. Én nem Skyrimozok, de ha ez valóban így működne az biztos nagyon feldobhatná a játékot. Persze gondolom csak hangokkal eléggé nehéz harcolni, de biztos valahogy megoldják. Remélem AC-re is lesz egyszer Kinect!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. TheRealTsL
2012.04.13. 15:43
Biztos én vagyok régimódi, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy kiabáljak egy játéknak. Különösen jó panelban lakóknak, szomszédok mindig tudják, ha Skyrimezik a gyerek.
Az első hangvezérelt játék, a Tom Clancy's EndWar is 3 percet volt fent a gépemen anno, annyira idegesítő és kényelmetlen a rendszer.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. kullo1
2012.04.13. 16:18
[LINK]TheRealTsL +1 arról nem is beszélve hogy ugrálj végig 2-3 órát a kinect előtt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Asagrim
2012.04.13. 23:26
Thuumic a bepofázós részt eddig is tudta - igaz kevesebb paranccsal -, ráadásul kiválóan. Tökéletes a hangfelismerése!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!