iPon Hírek

Gaikai béta Európában

Dátum | 2009. 09. 10.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Nem olyan rég adtunk hírt a jelentős érdeklődésnek örvendő játékstreamelő rendszer, az OnLive bétájáról, amit sajnálatos módon, csak Amerikában van lehetőség kipróbálni. Így különösen örömteli hír tehát számunkra, hogy David Perry, a konkurens Gaikai zárt bétatesztjét Európában kívánja megejteni, méghozzá még ebben a hónapban.


Minden hitetlenkedő és érdeklődő bátran feliratkozhat a következő linken. Az általunk megadott e-mail címen értesítenek majd, ha a mi régiónkba is sor kerül a tesztre. A Gaikai három alapítója mind európai, így nagyon elkötelezettek az öregkontinens felé. Perry célja, hogy a lehető legnagyobb terhelésnek vesse alá a szervereket, és olyan széles közönséghez juttassa el a szolgáltatást, amilyen széleshez csak lehetséges. Fontos, hogy mindenféle internet szolgáltatással és "öregebb" számítógépekkel is ki legyen próbálva a Gaikai.

A futtatásához nem lesz majd szükség 3D kártyára, vagy bármi nemű szoftver felinstallálására. Amint megkaptuk a meghívót, már játszhatunk is.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!