iPon Hírek

Gaikai+iPad=WoW

Dátum | 2010. 05. 03.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

David Perry bemutatta első 'work-in-progress' (fejlesztés alatt) screenshotjukat a Gaikai szolgáltatásról működés közben az Apple iPadján. A blogjára feltett fotónál ha nézelődünk, találunk az oldalon egy nagyobb felbontású képet is: katt.

"A kép 1024x768-as, tökéletesen éles, a fotót az iPhone-ommal készítettem," (és közben almát rágcsált és Steve Jobsra gondolt...) tegyük hozzá, hogy ez a készülék natív felbontása.


"Minden iPad input egy fordító rendszeren megy át a szerverhez így bármihez hozzárendelhetünk bármit valós időben. Elrejtünk egy virtuális klaviatúrát oldalt, így gond nélkül tudunk gépelni is (a bejelentkezéshez mindenképp kell). Egyelőre ez csak egy teaser az iPad megérkezésére, ha készen lesznek a videó-optimalizációval akkor megmutatjuk, hogy megy."

A gép alap videólejátszója ugyanis még nincs teljesen kész, így még nem igazán birkózik meg a gameplay streameléssel. Ráadásul mivel az iPad nem támogatja a Flasht sem, ezért a nulláról kellett felépíteni az egész Gaikai klienst rajta. Lehetséges, hogy egy letölthető alkalmazás lesz majd a kliens az iPad-hoz, de mivel az Apple szereti gyorsan meggondolni magát ha cenzúrázásról van szó, ezért lehet, hogy majd gondolnak egyet és nem engedélyezik az egészet, hiszen a havidíj nem nekik csöpögne. Pont ezért reménykednek Perryék abban, hogy a Gaikai része lehet majd az új HTML szabványnak is, és akkor minden készüléken futhatna.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Zolti77
2010.05.03. 19:44
Szép meg minden de ez a bejelentkező kép kb a telefonomon is elfut viszont lássunk videót arról hogyan is megy 25 fős raideken vagy Dalaranban csúcsidőben ráadásul hol van a billentyűzet meg az egér mert így játszani sem lehet vele szóval trendi vagy nem továbbra is parasztvakítás akinek ilyen van az 1%ban megdolgozott érte 99% apuka anyuka kedvence és csak azért kell neki is mert hú de jó kispistinek ilyen van nekem is kell......
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Insignia
2010.05.03. 19:48
majd a giroval irányítgatod a karaktered
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Svindler
2010.05.03. 21:09
Zolti: A Gaikai esetében, akárcsak az OnLive-nál, a játék nem nálad fut, csak a megjelenítés. Az irányítás szerintem is katasztrófa lehet, sokmindent próbálnak ráerőltetni az iPhone-ra és az iPad-ra amiknek egyáltalán nem ott a helyük (lássuk be nem játékgépek). Ettől függetlenül a sebességgel nem lehet baj.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Szerzetes
2010.05.04. 01:47
Persze h próbálnak mindent ráerőltetni, mert semmire sem jó.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. olloczky
2010.05.04. 09:21
"A kép 1024x768-as, tökéletesen éles, a fotót az iPhone-ommal készítettem," (és közben almát rágcsált és Steve Jobsra gondolt...)

ezen jót röhögtem amúgy aki wowozni akar az nem hiszem, hogy pont egy ilyenen fog szenvedni..aki meg igen...hát az no comment
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!