iPon Hírek

Galaxy Ace Plus: még mindig nem az igazi

Dátum | 2012. 01. 04.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A Samsung úgy döntött, hogy továbbra is életben tartja a jól bevált Ace névre keresztelt középkategóriás készülékét, és a modernizált kiadást Galaxy Ace Plus néven dobja majd piacra. A készülék rengeteget fejlődött, bár néhány kérdést is felvet a jelenleg ismert adatok alapján.


 Az Ace Plus továbbra is a középkategóriát hivatott erősíteni, a régi Qualcomm MSM7227T processzort nyugdíjazták és a 800 MHz-es lapka helyére egy 1000 MHz-es processzor került, de sajnos ezzel kapcsolatban a koreai cég nem közölt adatokat. Remélhetőleg nem egy hatalmas órajelemelésen átesett ARMv6-os utasításkészlettel dolgozó lapkát használtak fel. A WVGA videó felvételi lehetőség nem túl biztató ebből a szempontból, hiszen a hasonló hardverrel rendelkező Galaxy S már 720p HD felvételek készítésére alkalmas, viszont ezt utólagosan is korlátozhatták a fejlesztés során. A készülékben 512 MB rendszermemória, 3 GB osztott háttértár (1 GB az alkalmazások számára és 2 GB szabadon felhasználhatóan), 5 megapixeles főkamera LED segédfénnyel, HSPA (7,2 Mbps), WLAN, aGPS és Bluetooth 3.0 is helyet kapott. A kijelző terén viszont sajnos rossz irányba haladtak, mert bár a mérete tovább nőtt, de a felbontása maradt változatlan, vagyis HVGA; ennek eredményeként a pixelsűrűség drasztikusan esett, és nem kizárt, hogy ez a felhasználói élményt negatívan befolyásolja majd, mivel pixeles képet kaphatunk.


A Galaxy Ace Plus 1300 mAh-es teleppel rendelkezik, ami szintén nem túl izmos ilyen adatok mellett, de ez csak élőben derül ki, hogy mire is elegendő. Az eszköz várhatóan 300 dollár körüli áron érkezik majd, és a Gingerbread rendszerrel operál, ami a TouchWizz felületet is megkapja természetesen.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Zack( ro)
2012.01.04. 10:51
[LINK]
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. piter
2012.01.04. 17:41
3 GB oszott háttértár egy kis baki!De jo cikk!Ugy latszik a samsung is elbizta magat mint az apple!Azt hiszik barmit el lehet adni!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. malvoisen
2012.01.04. 23:38
300 dollár (+ÁFA)... kackac... hehe... A videón meg gyönyörűen akad az ICS, kivéve, ha már korábban megnyitott dolgokkal babrálnak - ha a vége felé megtáltosodik, bocs, nem néztem végig.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!