iPon Hírek

Galaxy S: Van élet ötvenen túl is

Dátum | 2012. 06. 04.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A Samsung legsikeresebbnek számító termékcsaládja minden kétséget kizáróan a csúcsmodelleket felsorakoztató Galaxy S széria. A vállalat legfrissebb közleményében arról számolt be, hogy a Galaxy S és a Galaxy S II eladásai immáron átlépték az ötven milliós darabszámot.

Az androiddal felvértezett Galaxy S 2010 júniusában került kereskedelmi forgalomba. Az azóta eltelt két év alatt 24 millió eladott készülékkel szerzett magának előkelő pozíciót a mobiltelefonok örökranglistáján. Az útódjául szolgáló S II sikere viszont még ennél is jóval erőteljesebb, mivel 14 hónappal a megjelenését követően már 28 milliós példányszámba sikerült értékesíteni. A most bemutatott Galaxy S III tehát óriási siker várományos lehet, ha az elődök által kitaposott úton sikerül elindulnia.

Közel a 60 millió
A Galaxy S széria mellett a Galaxy Note is hatalmas népszerűségnek örvend. A dél-koreai gyártó ezen eszköze nyolc hónapja van jelen világszerte a boltokban, és ez idő alatt nem kevesebb, mint hét millió Note talált új gazdára. Úgy látszik a felhasználóknak most tetszenek a mobilos fronton óriásinak számító kijelzők is, pedig a Dell első öt colos készüléke elég nagy bukás volt anno.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. kleinguru
2012.06.04. 09:50
A dell azért bukott, mert nem reklámozták. A samsung pedig azért "halad", mert orrvérzésig reklámozzák.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. dfsz34
2012.06.04. 10:02
Nem csak a reklám a lényeg. Ismerősnél megnéztem a note-t és nagyon jól használható, rengeteg kellemes funkciója van és csak ezt viszi az üzleti útjaira. Sima telefonálás, skype videotelefonálás, jegyzetfüzet (nagyon jól lehet jegyzetelni a tollal), netezni lehet, olvasás, szórakozás stb nem sorolnám tovább, de meggyőző. Az ára azért elég mellbevágó, de mondjuk egy okostelefon sem olcsóbb.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Gundam00
2012.06.04. 10:48
kleinguru a Dell azért bukott mert még korai volt a lépés a trend még nem tendált a 4-es nél nagyobb telók felé ! első akart lenni de túl korán dobta piacra! ezt hívják végzetes hibának , s látszik hogy rohadtul nem végeztek piackutatást és megfelelő arányos felmérést hogy mire vágynak a vásárlók !!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Supra
2012.06.04. 15:02
Mondjuk ez mind szép és jó, de azért az felháborító, hogy nyolc hónap és több millió eladott készülék nem volt elég ahoz, hogy elkészüljön a Note-re az ICS rom!

Pláne azért tartom sértőnek ezt a vásárlók felé, mert amikor piacra került, már akkor ICS futott a gyártó legtöbb eszközén!!!

Oké, hogy van már forráskód publikálva, de az még egy bughalmaz csak, és még nem is friss (4.0.3, pedig mióta van már 4.0.4-is) Ha ebből rendszert csinálnak, akkor a következő telefonnál megbarátkozom az IPS panellel, és viszlát samsung.

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. HUFEUR
2012.06.04. 15:56
dfsz34:

Ez kb az összes Androidos telefonra elmondható, mégis csak a Samsungnak van jelentős profitja (meg HTC-nek egy nagyon pici, többi meg veszteség).
Pedig Samsung közel sem a legjobb.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!