iPon Hírek

Galaxy Y Pro két kártyához is

Dátum | 2011. 12. 15.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A Samsung tervei között egy újabb két kártyás okostelefon tűnt fel, de maga a készülék egyáltalán nem újdonság számba megy, mint ahogy a kétkártyássá alakított telefon gondolata sem, ugyanis a közelmúltban egy hasonló eljárás során született az LG dual SIM-es Optimus Linkje a Net keresztnevű eszközből.


A Galaxy Y Pro adhatja a dél-koreai gyártó következő több kártya kezelésére alkalmas telefonjának az alapját. Mivel ez a készülék a fiatalok igényeinek kielégítésére született a cég műhelyében, így az alapmodell ára kedvező, de ezen a két SIM bizonyára változtat majd (pontos árat nem tudunk). A 2,6 hüvelykes érintőkijelzővel és QWERTY billentyűzettel rendelkező androidos telefon egy különleges lapkára épít, ami a Broadcomm műhelyéből származik, feltehetően a alacsony ára tette vonzóvá a vállalat számára ezt a terméket. A BCM21553 egy ARMv6 utasításkészlettel dolgozó, ARM11 alapú 832 MHz-es processzort, és egy ismeretlen képességű Broadcomm grafikus magot tartalmaz.

A Samsung Galaxy Y Pro Duos nevet kapó telefonról egy kiszivárgott képen túl több hivatalos információ nincs, így sem az ára, sem pedig a megjelenésének dátuma nem ismert. De ami még fontosabb lenne, az a két SIM kártya kezelésének módja, amit szintén homály fed.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. axe
2011.12.15. 13:05
klón telefonokhoz képest ez még gyerecipőben jár a dualsimben
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!