iPon Hírek

Game of Thrones böngészős MMORPG

Dátum | 2012. 03. 02.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Bigpoint német fejlesztőcsapat megerősítette a hírt, hogy a Game of Thrones világában játszódó böngészős MMORPG-jét a jövő héten mutatja be a GDC-n. A Bigpoint az HBO-val karöltve, a G. R. R. Martin könyvein alapuló a tv-sorozatra támaszkodva, a norvég Artplant fejlesztőcsapat segítségével a Unity fejlesztői platformon hozza létre a játékot. A Unity olyan sikeres daraboknak adott már otthont, mint pl. a Battlestar Galactica Online. Ahhoz, hogy játszhassunk csupán egy plugint kell felinstallálnunk, amely lehetővé teszi, hogy minőségi grafikájú játékokat futtathassunk a böngészőnkben.

Heiko Hubertz, a Bigpoint vezetője így nyilatkozott a játékról: "Olyan darabot szeretnénk létrehozni, amely első látásra elnyeri a legnagyobb rajongók tetszését is,  autentikus élményt nyújt, ugyanakkor azoknak is tetszik, akik még csak most ismerkednek a sorozattal. Az online játékokban az az izgalmas, hogy a rajongók visszajelzései segítenek a játék sorsának alakításában; már nagyon várjuk, hogy megtudjuk, hogyan bontakozik ki a történet."

Tavaly nyáron kezdődtek meg a munkálatok az MMO-n, a zárt béta idén ősszel várható. A játék ingyenesen játszható lesz. Reméljük a valami egyedi címet is kap hamarosan, hogy meg tudjuk különböztetni az idei Game of Thrones áradat többi alkotásától.

Kapcsolódó cikkeink:
Játékok G. R. R. R. Martin univerzumában

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. hEngi
2012.03.02. 11:47
A könyvet imádom a film is elmegy meglátjuk mit tudnak játékként kihozni belőle
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. shaddam
2012.03.02. 13:03
Böngészős....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. balrogh
2012.03.02. 20:22
Shaddam. Ne írd le. Én is azt tettem Battlestar galactica online-val. Igen durva mit ki tudnak hozni " böngésző " grafikából.
Szóval mindenképp megér 1 próbát.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. LavX
2012.03.02. 23:34
Kár, h böngészős lett belőle Sajnos ebből is csak a mikrotranzakciós igénytelen hülyeséget akarják csinálni... mennyivel jobb lett volna egy skyrim szerű GOT RPG )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Gibkey
2012.03.03. 10:45
Az első 4 kötetet már kiolvastam és nagyon izgalmas volt !
Ha a játék csak egy kicsit is kapcsolódik a storyhoz, akkor már biztos , hogy játszani fogom.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!