iPon Hírek

Gamescom 2013 aprók 2.0

Dátum | 2013. 08. 22.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Végletekig testreszabható autók a Mad Maxben Andreas Gschwari az Avalanche-tól elmondta, több millió kombináció alakulhat ki az autók testreszabásának köszönhetően, és hogy az átalakítások egyébként hatással lesznek a játékmenetre is. Minden újonnan felszerelt alkatrész befolyásolja a járgányunk fizikai jellemzőit, például a súlyát és a sebességét, így alaposan át kell gondolnunk a dolgokat, nehogy hátrányba sodorjuk magunkat a harcok során. A tuninghoz szükséges alkatrészeket a világban található lomok összekukázásával szerezhetjük be (azokéból is amiket mi lőttünk szét).
Készen áll a bétára az Xbox 360-as World of Tanks A Wargaming bejelentette, hogy a World of Tanks Xbox 360 Edition készen áll a bétatesztelésre, így a stúdió fogadja a jelentkezéseket Észak-Amerikából és Európából is. A stúdió minden héten bővíti majd a tesztelésben résztvevők létszámát. Rekord mennyiségű előrendelés a Total War: Rome 2-re A SEGA bejelentette, hogy a Rome 2-re már most hatszor annyi előrendelés érkezett be, mint annak idején a Shogun 2-re. Ezzel ez lett a leggyorsabban "fogyó" Total War-játék a sorozatban. Ennek örömére kaptunk egy videót, ahol - mondhatni - a gyűjtői kiadás kicsomagolását láthatjuk.
Ilyen dobozokban érkezik a Gran Turismo 6 A sima doboz nem szorul különösebben magyarázatra, míg az Anniversary Edition a sorozat 15. évfordulójára készült. Tartalmaz néhány teljesítményben és külsőben felpumpált autót, 1 millió in-game kreditet, egyéni festéseket, egy egyedi verseny overált és sisakot, valamint egy PSN avatart.
Final Fantasy 14: A Realm Reborn - szörnyetegek Lemerülünk a dungeonbe a Final Fantasy 14: A Realm Reborn legújabb előzetesében, és találkozunk mindenféle ronda lénnyel, akik közül néhány ismerős lehet a rajongóknak.
Friss képeken a Thief Sokszor szinte koncepciórajznak tűnnek a Gamescom tiszteletére kiadott új Thief képek. Reméljük a játék ténylegesen hasonló színvonalat fog majd produkálni.
Szövetséget köt a Ubisoft és az Nvidia A két fél bejelentette, hogy a mostanában megjelenő, és a jövőbeli címeikkel kapcsolatban stratégiai szövetségre lépnek. Ebben benne van már a Splinter Cell: Blacklist, de az Assassins Creed 4: Black Flag és a Watch Dogs is. Ennél sokkal több információt nem tudunk, azon kívül, hogy Tony Tamasi hosszasan ömleng arról, hogy Nvidia kártyákon lehet elérni a legjobb framerate-eket, a legjobb felbontást, és az olyan átütő újdonságokat, mint a TXAA, a HBAO+ és a továbbfejlesztett DirectX 11-es tesszelláció. PlayStation Vitára jön a Broken Sword: The Serpent’s Curse A játék 2013 végén jelenik majd meg Androidra, iOS-re, Linuxra, Mac-re, és Vitára. A Serpent’s Curse hat éve az első új Broken Sword játék, és az első, ami bármilyen PlayStation kézikonzolra megjelenik. A játékot tavaly a Kickstarteren finanszírozták meg.
Februárban jöhet az Infamous: Second Son Korábban ugyan 2014 tavaszát tippeltük, az IGN információ szerint azonban már februárban jöhet az Infamous: Second Son. Ezt egyelőre egy csipet sóval kell persze kezelni, mindenesetre a dátum nem tűnik rossznak: ez az időszak jellemzően nem túl telített nagy címekkel. Álleejtős Star Wars-játékok érkeznek Legalábbis Patrick Soderlund az EA Gamestől ezt ígéri. "A legfontosabb dolog számomra, hogy a Star Wars licencre valami olyan játékot készítsünk, amitől leesik majd az emberek álla. Azt kell tennünk ezzel a licenccel, mint amit az Arkham Asylum csinált a Batman licencével." Soderlunk bővebben nem beszélt az első bejelentett játékról, a Star Wars: Battlefrontról, csak annyit mondott, hogy minden korábbi játék anyagához hozzáférésük van, és hogy alapvetően semmit nem dobtak ki egyelőre. Ami a régi részekben működött, lehet, hogy most is visszatér, de mindenképp valami egyedit szeretnének letenni az asztalra.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. srobi
2013.08.22. 21:24
A Battlefront se volt rossz de a Republic Commando jobban hiányzik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. gezu1025
2013.08.22. 21:40
Szövetséget köt a Ubisoft és az Nvidia

"Csodálatos" hír, remélem akkor az összes megjelenő címük magában hordozza majd az AC3 vállalhatatlan fps dropjait ami VÉLETLENÜL csak AMD kártyákon tűnt fel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. KisDre
2013.08.23. 00:47
Watch Dogs és Crew miatt nem örülök ennek a Nvi-Ubi szövetségnek
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. SonicTheHU...
2013.08.23. 10:35
Ideje volt h az Nvidia is lépjen vmit, hamár az AMD beintett a Bf4-el... Az SW játékokkal meg csak okosan ^^ Aszongya mindenképp vmi egyedit akarnak belerakni a Battlefrontba. Remélem ez nem azt fogja jelenteni hogy az eddigi Battlefield részekhez híven, ebbe is lesz egy Wake Island mer megeszem a sapkámat
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!