iPon Hírek

Gamescom 2013 aprók 3.0

Dátum | 2013. 08. 23.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Wasteland 2 - a sivatag Októberben kezdődik a Wasteland bétatesztje, addig is azonban tekintsünk meg néhány képet High Poolról és a sivatagról.
Total War: Rome 2 - részletes a többjátékos módról Tegnap megtudtuk, hogy a Total War: Rome 2 a legtöbbet előrendelt játék a sorozat történetében, ma pedig megtudjuk, mire is számíthatunk a többjátékos módtól. Legalábbis akkor, ha megnézzük a lenti előzetest.
Mikrotranzakciók is lesznek a The Elder Scrolls Online-ban A free-to-play divattal ellentétben a The Elder Scrolls Online havidíjas modellben érkezik, azonban szokatlan módon emellett még mikrotranzakciókat is tartalmaz. Matt Firor, a játék rendezője elmondta, ezek nem lesznek hatással a játékmenetre, szóval nem adnak majd előnyt azoknak, akik esetleg többet tudnak költeni. Inkább olyan dolgokról van szó, melyek kozmetikai jellegűek: mókás cuccok, névváltoztatás, páncélzat a lóra :), és hasonlók. Deus Ex: Human Revolution - Director’s Cut - új lehetőségek Az év későbbi szakaszában érkezik a kibővített, feljavított Deus Ex, PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra. Az új videón most néhány friss lehetőséget láthatunk, illetve megszemlélhetjük a remote play-t.
Nem változtathatnak forradalmian a World of Warcrafton Miért csökken a játékosbázis? Miért nem hajt végre nagyobb változásokat a Blizzard? Nos, a játék vezető designere, Tom Chilton elmondta, a játék már viszonylag öreg, így inkább csak fejlesztgetni lehet, forradalmi változásokat nem tudnak eszközölni anélkül, hogy ne árulnák el a már meglévő játékosbázist. "Ez limitálja, mennyit tudunk változtatni a játékmeneten annak érdekében, hogy mindenkit lekössünk." Chilton ugyanakkor úgy érzi, arra kell megoldást találniuk, hogy a kiegészítőkkel új játékosokat tudjanak bevonzani. "El tudod képzelni, milyen hatása lenne, ha a Call of Dutyhoz is kiegészítők jönnének? Például ha a Call of Duty: Ghosts megjelenne, és csak akkor lenne számodra érdekes és felfogható, ha játszottál az összes korábbi Call of Dutyval. Úgy gondolom, ha így lenne, akkor a játék piaca erősen lecsökkenne." Final Fantasy 14: A Realm Reborn - előzetes és tévéreklám Az első előzetes neve Threats Unleashed, és nagy dögöket láthatunk benne, akik ellen vélhetően eposzi küzdelmeket vívunk majd a teljesen felújított és átalakított MMO-ban. Ezt követi egy viszonylag rövid japán tévéreklám, ami a játék néhány lehetőségébe enged pár másodperces betekintést.
Itt a Guild Wars 2 Heroic Edition Az ArenaNet a hétvégén ingyenes Guild Wars 2 napokat tart, így ha kipróbáltad, és megtetszett a játék, akkor érdekes lehet a Heroic Edition. Ez a kiadás tartalmaz mindenféle digitális extrát, 10 XP boostert, 18 helyes mithril dobozt, és hasonlókat, mindössze 50 dollárért. Nem hátrány a PlayStation 4 alacsonyabb ára, de azért oda kell figyelni Jack Tretton, a Sony America elnöke elmondta, az természetesen nem egy hátrányos dolog, hogy a PlayStation 4 kevésbé drága, mint az Xbox One. Szerinte azonban a játékosok összességében azt nézik, hogy körülbelül 10 évre vesznek egy gépet, így ha nem találják megfelelőnek a masina által nyújtott értéket, akkor nem feltétlenül azt fogják venni, még ha az olcsóbb is. Tretton szerint tehát fontos az, hogy végigvigyék a tervet, és jól sikerüljön a launch: "Úgy érzem, hogy a játékosok a mi oldalunkon állnak. Úgy érzem, hogy a fejlesztői közösség is mellénk állt, most pedig teljesítenünk kell." Friss képeken a Ratchet & Clank: Into the Nexus A szokásos, színes-kavalkádos hangulat jön át az Insomniac által kiadott új képeken. Lehet, hogy az Into the Nexus végre visszahozza a sorozat egykori színvonalát?
Kezdődik az Insurgency bétája A New World Interactive taktikai shootere már elérhető a Steam Early Access segítségével, egyelőre PC-re és Mac-re, de később jön majd a Linux-verzió is. A népszerű Insurgency: Modern Infantry Combat című Half-Life mod által ihletett anyag 32 fős, vagy 6vs6 multiplayert támogat, és most 50%-os leértékeléssel lehet hozzájutni.
Switch Galaxy Ultra Vitára és PS4-re A PlayStation Mobile-ra készült indie játék "nagyobb" verziója, a Switch Galaxy Ultra feljavított grafikával, átalakított felhasználói felülettel, új hajókkal és lehetőségekkel érkezik PlayStation 4-re és Vitára. Ezeken a masinákon a játék már 60fps-sel fut majd. A sztorit képregényes átvezetőkkel meséli el a játék, melyeket egyébként Darren Douglas, a Dredd bíró egyik rajzolója készít, aki mellesleg minden Wipeout-játékon dolgozott.
Novemberben jön a Battle Worlds: Kronos A King Art Games bejelentette, hogy a közösségi finanszírozásból fejlesztett játéka november közepén jelenik meg, a béta pedig hamarosan indul. Az anyag Linuxra, Windows PC-re és Mac-re jelenik meg. Az ára várhatóan 30 dollár alatt lesz, egy megjelenés utáni ingyenes DLC-vel. Rengetegen warezolták le a Gentlemen!-t A Lucky Frame stúdióvezetője, Yann Seznec elárulta, a Gentlemen!-t mindössze 144-en vették meg Androidon, viszont több mint 50 ezren töltötték le illegálisan. Ezzel ez a stúdió legkevesebb bevételt hozó játéka eddig. Seznec elmondta, a probléma leginkább az, hogy a letöltések 95%-a Oroszországban és Kínában esett meg, "olyan területeken, ahol hivatalosan nem is működik a Google Play, így az emberekben fel sem merül, hogy meg tudnák venni a játékot". Diablo-szerű játékot fejleszt a Tropico készítője Erős váltás után stratégiáról a dungeon crawlerre nyergel át a Haemimont stúdió. A játék neve Victor Van, akiről feltételezhetjük, hogy a főszereplő, és egyben ő látható a lenti képen is. Főhősünk kaszákat, puskákat és egyéb fegyvereket is használhat, ikonikus fegyvere valószínűleg a "villám puska" lesz. Többjátékos módra is számíthatunk, habár abban is mindenki Victor lesz, csak másik skinnel. Platformokat nem jelentett be a stúdió, a megjelenés viszont jövő év elején várható.

Killzone: Mercenary - 15 percnyi egyjátékos mód A PlayStation Plus előfizetők már élvezhetik a többjátékos bétát, a szeptember 4-i megjelenés után pedig mindenki élvezhet majd mindent, addig viszont ez a video ad egy kis betekintést az egyjátékos módba.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!