iPon Hírek

Gamescom 2013 aprók

Dátum | 2013. 08. 21.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Kék és piros színekben is jön a Dualshock 4 Ha valakinek esetleg nem menne a ruhájához, vagy a szeme színéhez az alap Dualshock 4, akkor a Sony örömmel jelenti, hogy lesz belőle piros és kék verzió is. Később más színekben is jöhet majd, mint ahogy feltételezhetően maga a konzol is érkezhet más festésekkel.
Élőszereplős előzetesen az Assassin’s Creed 4 Meglepően sötét és kemény előzetest produkált nekünk a Ubisoft, ráadásul élőszereplős formában. Nos, a téma egyébként az, amire számítunk: kalózok, akik kemény, kalózos dolgokat csinálnak.
Terminators: The Videogame Igazi meglepetés a Gamescomról: a Reef Entertainment megvásárolta a jogokat a Terminator-filmek első és második részéhez, és több játékot is készítenek majd a témában. Az első a Terminators: The Videogame, ami már a címe alapján sem tűnik jónak, de ne ítéljünk ennyire előre. Hogy milyen stílusú anyag lesz, azt nem tudjunk. A Reef képviselője csak annyit árult el, hogy a cég nagy rajongója minden Terminátornak, és ezért nagy megtiszteltetés, meg felelősség, hogy játékokat készíthetnek a témában. Magas minőséget, és hiteles anyagot ígérnek. Offline lesz a The Sims 4 A SimCity-fiaskó után nem csoda, hogy a Maxis nem mer bevállalni ismét egy kizárólag online indulást, főleg nem a legnépszerűbb franchise-ával. Grand Rodiek, a játék producere megerősítette, hogy a The Sims 4 egy kliensalapú, teljesen offline játék. Egyelőre csak PC-s és Mac-es verziókat terveznek, a konzolok még nem kerültek szóba. Nem lesz Final Fantasy 13 trilógia Európában A nyugat nem kap "trilógia csomagot", annak ellenére, hogy a Lightning Returns megjelenése után teljessé válik a Final Fantasy 13-trilógia. Vigasztalódjunk egy új előzetessel a Gamescomról:
Dátumot kapott a Rain A nagyon különleges hangulatú "indie" játék, mely a PlayStation C.A.M.P-ről kerül ki, végleges megjelenési dátumot kapott. Észak-Amerikában október elsején, Európában pedig egy nappal később érkezik. Ha elfelejtettétek volna, a Rainben egy láthatatlan fiúcskát irányítunk, akit csak úgy láthatunk, ahogy az esővíz lefolyik rajta. Egy hasonló lánnyal együtt esett csapdába ebben a különös világban, ahol együtt kell túlélniük, tekintve, hogy mindenféle rettenet vadászik rájuk. Sorozatnak készül a The Order 1886 A Ready at Dawn vezetője, Ru Weerasuriya elárulta a Gamescomon, hogy a The Order 1886 a sorozat első része lesz. Később nem csak egyenes folytatásokról, de akár PlayStation Vitára készülő mellékágakról is lehet szó. Azonban ennél is tovább ment: arra számít, hogy a játékból igazi franchise lesz, és később más médiumokat is meghódíthat. LEGO Marvel Super Heroes - mindenki itt van Az új Gamescom-előzetes a LEGO Marvel Super Heroes történetét igyekszik bemutatni, amit egyébként viszonylag könnyen össze lehet foglalni a trailer alapján: minden létező Marvel gonosz megjelenik, hogy gonoszkodjon kicsit, és körülbelül minden létező Marvel szuperhős felvonul ezek megállítására. Ahogy egy Lego-játéktól várnánk, a humor kiválóan átitatja az egész atmoszférát.
The Crew bemutató A Gamescomon részletesebben mutatták be a készítők a The Crew-t egy walkthrough video segítségével. A játék a sandbox Amerikát teszi a játékos elé, ahol válogatott kihívásokban vehetünk részt.
Knack - kooperatív móddal segíthetjük a kisebbeket Mark Cerny mindig is úgy írta le a Knacket, mint a második játékot, amit az embberek megvesznek majd az olyan nagy hardcore címek mellé, mint a Killzone: Shadow Fall. Olyan játék lesz ez, amit az egész család tud élvezni, és ezt fogja támogatni Cerny szerint a helyi kooperatív is. A Gamescomon röviden bemutatta az úriember, miről is van szó: a második játékos Knack robot változatát irányítja, aki ugyanazokkal a harci képességekkel rendelkezik, mint a sima Knack. A legyőzött ellenfelek darabjait összegyűjtve magát teheti nagyobbá, vagy "megjavíthatja" a sérült Knacket. Cerny szerint ez azért lesz jó, mert így a szülők be tudnak ugrani segíteni csemetéjüknek játszani, de akár a gyerek is alakíthatja a robot Knacket. Képeken a The Witcher 3: Wild Hunt Az alábbi képek szöktek meg a Gamescomról a The Witcher 3: Wild Hunttal kapcsolatban. Vegyesen screenshotok és artworkök, de bármelyiket is nézzük, mindegyiken remekül fest a játék.
Dead Rising 3 játékmenet Kölnből A VG247 fogta magát, és több mint hat percet felvett abból, ahogy emberek játszanak az új, Xbox One-exkluzív Dead Rising 3-mal.
Forza Motorsport 5 élőben Szintén a VG247-nek köszönhetjük, hogy nem voltak restek felvenni az élőben, Xbox One-on játszott Forza Motorsport 5-öt (a Microsoft ezúttal már kifejezetten hangsúlyozta, hogy az E3-as blama után itt már minden játék a konzolon futott, nem PC-n).
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. SzAdamAndy
2013.08.21. 23:33
the crew: nfs run ubisoft style
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!