iPon Hírek

Gamescom 2014 - A show legjobbjai

Dátum | 2014. 08. 18.
Szerző | Mastigias
Csoport | JÁTÉK

A gyakran csak Európai E3-ként (E4?) emlegetett Gamescom 2014 augusztus 13 és 17 között került megrendezésre a németországi Kölnben, mi is számos cikket szenteltünk neki. Kiemelten foglalkoztunk a legnagyobb és látványosabb előadásokat tartó konzolgyártókkal és az EA-val, a konferenciák összefoglalóit itt olvashatjátok: Xbox, Sony, EA. Most, hogy a show véget ért és lenyugodtak a kedélyek, a játékújságírókból és egyéb médiaszakemberekből álló zsűri kiosztotta a legjobbaknak járó díjakat, következzenek tehát a győztesek. A Gamescom legjobbja: Evolve (Take-Two) Fogyasztók által legjobban várt játék: Super Smash Bros. (Nintendo) Legjobb konzoljáték PlayStation: The Evil Within (Bethesda) Legjobb konzoljáték Xbox: Evolve (Take-Two) Legjobb konzoljáték Nintendo Wii: Splatoon (Nintendo) Legjobb RPG: Risen 3 (Deep Silver) Legjobb akció: Evolve (Take-Two) Legjobb szimuláció: Theatrhythm Final Fantasy Curtain Call (Square Enix) Legjobb sport: PES 2015 (Konami) Legjobb családi: LittleBigPlanet 3 (Sony) Legjobb PC: Evolve (Take-Two) Legjobb mobil: Super Smash Bros. for 3DS (Nintendo) Legjobb közösségi / alkalmi / online: LittleBigPlanet 3 (Sony) Legjobb online multiplayer: Evolve (Take-Two) Legjobb hardver: Oculus Rift DK2 (Oculus VR) Láthatjuk, hogy a legtöbb díjat az Evolve zsebelte be, hasonlóan az idei E3-hoz, ahol szintén megkapta a "Show legjobbja" kitüntetést. Tényleg ennyire jó lenne a Turtle Rock Studios asszimetrikus lövöldéje? Szívből reméljük, hogy igen, de igazi választ erre csak 2015. február 10-én, a játék megjelenésekor kapunk. Addig is álljon itt a győztes tiszteletére a Gamescomon róla bemutatott játékmenet:
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. noPublicFG
2014.08.18. 17:02
Sajnos az Evolve volt az, ami egyáltalán nem érdekelt. Szép, de a Natural Selection jutott eszembe róla, meg a körülöttem állóknak, mikor bemutatták.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Mastigias noPub...
2014.08.18. 17:21
Sikerült kipróbálni esetleg? Mert mások szerint a bemutató nem sikerült jól, de amikor kézbe kapták a játékosok, rögtön belemerültek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. gabesz7630
2014.08.19. 08:33
Hat ez jo ratyadek.
Es ez a best?
Kurvara mas hobbit kene mar talalni a jatek helyett mert 2012 ot egy ertelmes jatek nem jott ki csak ilyen semmiextra, egykaptafa, ocska vackok.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. WaspHUN
2014.08.19. 09:20
MI értelme még is platform specifikusan legjobbat hirdetni, majd multiplatfrom játékot "díjazni" ?
A legjobb RPG meg már viccnek is rossz. Az isten szerelmére, ott volt a Pillars of Eternity, erre azt mondják a Risen 3 a legjobb ? WTF!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Lazahunter WaspH...
2014.08.19. 10:04
A Pillars of Eternity nosztalgiának jó, de azért még nem lesz a legjobb.
Viszont a Risen 3 az egy igazi hulladék lesz, már a bemutatója alapján is ... megint nem tudtak egy értelmes harcrendszert alátenni ... szokásos Risen minőség, ami csak állóképen állja meg a helyét.

Vajon van ennek bármi köze ahhoz, hogy a német?

Egyébként a Pillars of Eternity-re kíváncsi leszek, mert cseppet úgy tűnik, hogy a prezentáció/UI/egyebekben túlságosan retronak hat 2014-ben ... legalábbis nem tudom, a Divinity: Original Sin a Divine Divinity után szépen megmutatta magát úgy, hogy közben a régi értékei is megmaradtak. A PoE nagyon-nagyon rétegjáték lesz, én úgy érzem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2014.08.19. 14:32
Kinek mi! Nekem pl. bejön a Risen 3!
Az Evolve pedig nagyon várós játék! Mondjuk gondolom ti nem fix csapattal játszotok és úgy sokat veszíthet az élvezeti faktorból, de mi már L4D2-t is jó ideje toljuk ismerősökkel 4-en szóval nálunk nem lesz gond a csapatmunkával se!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!