iPon Hírek

Gamescom 2017 - Electronic Arts sajtókonferencia

Dátum | 2017. 08. 21.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Az eddigi GamesCom sajtókonferenciákhoz hasonlóan az Electronic Arts is visszafogott volt, de azért mutatott néhány dolgot. Ezek közül valószínűleg a Star Wars Battlefront 2 új űrharcos ütközete tarthat számot a legnagyobb érdeklődésre. Újra előkerült a Fe A tavalyi E3-on bejelentett Fe ugyan kihagyta az ideit, de most legalább láthattunk belőle egy friss felvételt. A központban ezúttal is a játék nagyon egyedi látványvilága található, de végre lehet egy kis fogalmunk a mechanizmusokról is. Új dalokat tanulunk meg, állatok hátára ugrunk fel, és felderítjük a környezetet, hogy minél többet tudjunk meg erről az egyedi világról. A Fe az ígéretek szerint 2018 elején jelenik majd meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.
Megjelent a Battlefield 1: Revolution Ahogy azt korábban már megtippeltük, tényleg érkezett egy Game of the Year-típusú kiadás a Battlefield 1-hez, annak ellenére, hogy az mindössze pár hónapja jelent meg. Ahogy arra számítani lehetett, a csomag tartalmazza az alapjátékot, valamint a Premium Pass szezonbérletet. Ez azt is jelenti, hogy az eddig megjelent They Shall Not Pass kiegészítő mellé megkapjuk a hamarosan érkező In the Name of the Tsar DLC-t, a Turning Tides kiegészítőt decemberben, valamint Apocalypse-ot a jövő év elején. Ezen kívül minden extra is jár hozzá, amit amúgy adnak a Premium Passhoz, így például az ingyenes Battle Packok, és a priorizált szerverkeresők.
Need for Speed Payback - jön az orrszarvú Az E3-as előzeteshez hasonló stílusban összevágott, de azért mégis új jeleneteket mutató előzetest láthattunk a Need for Speed Paybackből. A rövid bemutatóból kiderül, hogy egyrészt a játék nagyon látványos lesz, másrészt pedig a rendőrség egy rakás új taktikát vet majd be a megállításunkra. Ezek közül viszonylag hagyományosnak tekinthető a sorozat életében a helikopter, de ezen kívül érkezik a rhino, vagyis az orrszarvú, ami egy eléggé felpáncélozott jármű, és nyilván nem tesz majd semmi jót a mi autónkkal. Aztán pedig ott van a kill switch, ami képes leállítani a gépkocsink bizonyos alkatrészeit, kezdve a különböző elektronikus dolgoktól, egészen a motorig.
Star Wars: Battlefront 2 - egy teljes kör űrharc Most először láthatjuk ténylegesen akció közben a Star Wars: Battlefront 2 egyik újdonságát, a kifejezetten űrharcra kihegyezett játékmódot. Ebben legfeljebb kétszer 12 játékos feszülhet egymásnak egy többfázisos menet keretein belül, körülbelül úgy, ahogy azt egyébként a hagyományos földi játékmódokban már megtapasztalhattuk. A Star Wars: Battlefront 2 legtöbb játékmódjára jellemző lesz, amit itt is látunk: vagyis, hogy a különböző korszakok vegyülhetnek egymással. Így itt is megtekinthetjük együtt például a Millenium Falcont, valamint Darth Maul hajóját, a Scimitart. Persze a hősi hajók mellett számos klasszikus Star Wars-repülő tűnik fel, szóval nosztalgiában nem lesz hiány.
Kisebb 5v5 móddal bővül a Battlefield 1 A DICE végre bejelentette a játékmódot, amire egyébként már régóta utalgattak. Ennek a neve Incursions, és alapvetően egy kisebb, 5v5-ös játékmód, amiben néha még a járművek is szerephez jutnak. Ezúttal a karakterosztályunkat a meccs kezdetekor kell kiválasztanunk, vagyis menet közben már nem válthatunk, ami egy eléggé alapvető eltérés a DICE által mostanában produkált játékmódokhoz képest. A stúdió már egy ideje belsőleg teszteli az Incursionst, azonban szeptemberben számíthatunk egy zárt alfára is, ami legalábbis azt sejteti, hogy még egy jó idő lesz, mire ezt megkapjuk.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!