iPon Hírek

Gamescom 2017 – Microsoft sajtókonferencia

Dátum | 2017. 08. 21.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

A Microsoft több trailert is bemutatott idei gamescomos konferenciáján, amit szokás szerint a show nulladik napján tartott. Már meglévő és készülőfélben lévő játékokhoz egyaránt jöttek előzetesek, lássuk hát, mit kaptunk Redmondból! Assassin’s Creed Origins A videó, melyben olyan történelmi figurák is feltűnnek, mint Kleopátra és Ptolemaiosz, a játék helyszínét és hangulatát hivatott megmutatni, ehhez Leonard Cohen You Want It Darker című dalának részletei szolgálnak aláfestésül. Amint azt bizonyára tudjátok már, ezúttal az ókori Egyiptomba látogatunk el és bár a Ubisoft számos dolgot átalakított a megszokott elemeken, azt biztosra vehetjük, hogy késekből és gyilkosságokból most sem lesz hiány.
Jurassic World Evolution A játék volt az egyik újdonság a show-n, cikkünkben összeszedtük róla a fontosabb információkat. Middle-earth: Shadow of War Igazi nagyágyúkkal nézünk majd szembe a játékban, például egy balroggal, ehhez pedig többre lesz szükségünk egy kardnál. A főhős, Talion talán ezért lovagol a felvételen sárkányokon és jégtrollokon…
Recore Definitive Edition A 2016-os Xbox One-exkluzív sci-fi platformjáték feltuningolt változata augusztus 29-én lesz elérhető, az eredeti verzió birtokosainak ingyenes update formájában. A technikai javítások mellett új kaland, az Eye of Obsidian is vár ránk, a T8-NK Corebot segítségével pedig a futóhomok sem jelent majd akadályt.
World of Tanks A bemutatott videón a sztorimód érkezése és az Xbox One X-es megjelenés látható.
Playerunknown’s Battlegrounds Az Xbox One-verziót a Microsoft fogja kiadni, a konzolos változat kifejlesztésében ezért a cég is részt vesz. Megjelenési dátum még nem ismert. Sea of Thieves Együtt játszhatnak majd a PC-s és Xbox One-os játékosok, jelentette be a Microsoft. Xbox Minecraft-témájú Xbox One S érkezik.
Project Scorpio limitált kiadás az Xbox One X-hez, az igazi rajongóknak.
Megmutatták még az új Xbox One-menüt, illetve bejelentették, hogy már előrendelhető az Xbox One X – a teljes műsort is megnézhetitek, ha szeretnétek.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!