iPon Hírek

Gaming egér a Speed-Linktől

Dátum | 2007. 11. 20.
Szerző | Gabriel
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

Valóságos áldásnak bizonyulhat FPS-rajongók számára a STYX névre hallgató vérvörös, már ránézésre is veszedelmesnek tűnő egér, amellyel már a rakétavetős ellenfelekkel is könnyen elbánhat az ember.

A STYX nem kevesebb, mint hét, makrórendszer útján konfigurálható gombbal rendelkezik, így szinte páratlan ellenőrzést biztosít bármilyen játék felett. A lövöldözős akció rajongóinak a Speed-Link még külön kedveskedett egy állítható dpi-s gombbal is, a távolságtól független, tökéletes precizitás érdekében. Ez 800, 1600 és 2200 között állítható, egyetlen klikkeléssel - és egy kis LED kijelző mindig mutatja is az éppen aktuális értéket.

Az egér legfélelmetesebb opciója azonban így is a multi-fire: megnyomjuk az F gombot, a görgetőkerék pedig vörösen felizzik. Ettől a pillanattól fogva minden lövéssel két sorozatot adhatunk le egyszerre. Az F újbóli megnyomásával ezt még növelhetjük akár háromra vagy négyre is kattintásonként.

A Speed-Linkkel kapcsolatban érdemes megjegyezni még azt is, hogy a Razer termékeit is forgalmazzák, amelyek jelenleg a World Series of Games hivatalos termékei - tehát tudják, miről beszélnek.

Az egér már kapható, mindössze $49-ért (kb. 8800 Ft)
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Svindler
2007.11.20. 10:55
Valóságos áldásnak bizonyulhat FPS-rajongók számára a STYX névre hallgató vérvörös, már ránézésre is veszedelmesnek tűnő egér, amellyel már a rakétavetős ellenfelekkel is ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Svindler
2007.11.21. 06:33
(Vendég_NH3CL_* @ 2007 Nov 20, 21:27) [snapback]8648[/snapback]
Magyarországon mikor lesz kapható???


Sajnos erre így hirtelenjében nehéz válaszolni, általában kinti megjelenés plusz 2-3 hét
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!