iPon Hírek

GC '09: Trailer és bemutató felhozatal, második rész

Dátum | 2009. 08. 23.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Alaposan a végére hagytunk néhány nagy nevet, álljon itt utólag a GamesComon bemutatott Avatar, Alpha Protocol és Singularity videó, valamint a Gran Turismo 5 új törésvideója.

Avatar (PC, PS3, Xbox 360, Wii)

James Cameron nagyszabású mozifilmjének játék adaptációjáról az Ubisoft gondoskodik. Nagy élményben lehet majd részük mindazoknak, akiknek 3D monitoruk vagy TV-jük van, ugyanis a játék támogatja majd a használatukat. Mindenki másnak egy "egyszerű földönkívülis TPS".

                        


Az Avatárban egy RDA katona szerepébe bújva kell irtanunk az olyan hangzatos nevű lényeket mint a viperafarkasok (viperwolves) vagy a kalapácsfejek (hammerheads) a Pandora nevű bolygón. Hogy mit keresünk ott? Egyszerű, kifogyott a Föld nyersanyagkészlete.

Alpha Protocol (PC, PS3, Xbox 360)

Az első hírek és videók megjelenésekor még nem ájultunk el különösebben az ügynökös RPG-től, ám az Obsidian csapata azóta számtalan alkalommal bizonyította, hogy igenis megérdemli a figyelemet az Alpha Protocol.

                       
A játék október 6-án landol a boltok polcain.

Singularity (PC, PS3, Xbox 360)

A nem olyan rég elcsúsztatott Singularity GC-s trailerével sikerült még jobban felpiszkálni az érdeklődésünket a játék iránt, de sajnos messze van még 2010.

                       
Gran Turismo 5 (PS3)

A Polyphony Digital fejlesztőcsapata már elkezdett dolgozni a GT5 törésmodelljein, ám még csak az elején vannak a hegymenetnek, mint azt az alábbi videóból láthatjátok. Azért ez nem annyira rossz kezdés, de meg lehet dolgozni ennél jobban is azt a Subaru Imprezát fiúk. Hajrá!

                       
                                                                    Még elég statikusak a törésmodellek

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. sadi57
2009.08.24. 11:00
VISSZA A HIRHEZ

tegye fel a kezét az akinek van 3D-s monitoruk vagy TV-jük. mert én 1 embert se ismerek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Konkii
2009.08.24. 13:24
Én sem tudom, hogy mire gondolt. Nem lehet, hogy ez azt jelenti, hogyha van olyan szemüveged, akkor a játék támogatja a 3D-s módot?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. morgyi
2009.08.24. 19:18
Valószínű hogy az Nvidia féle 3D Visionra gondoltak, amihez meg 120hz-es TFT (monitor v tv) kell
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Svindler
2009.08.26. 16:43
Jelenleg többféle megoldás van 3D-re monitorok és TV-k esetében. Az nVidia csak az egyik irányvonalat képviseli (mindig eltakarja az egyik szemet), így pl az iz3D, Zalman, stb. polárszűrőket használ mint a legtöbb moziban (fizikailag két kép van előtted).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!