iPon Hírek

GC: BioWare

Dátum | 2009. 08. 21.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Mass Effect 2 Omega trailer

                        


A BioWare varázslói, Ray Muzyka és Greg Zeschuk bemutattak egy újabb karaktert Shepard kapitány legénységéből, aki nem más, mint Grunt, a brutális és kiszámíthatatlan krogan harcos. Az univerzum egyik leghalálosabb drell bérgyilkosa után (Thane) igazából már ő is igazi felüldülés. Reméljük azért lesz náluk kicsivel jóindulatúbb figura is a csapatunkban. A Mass Effect 2 jövő év elején érkezik PC-re és Xbox 360-ra. Várjuk!

Dragon Age: Origins sztori trailer

                        
Talán nem a leggyönyörűbb grafikával megáldott játék lesz amit valaha láttunk, de a Dragon Age: Origins meg fogja érni a pénzét, az már biztos. A tökéletesen kidolgozott világ, hihetetlenül mély háttértörténet és páratlan gameplay volt az mindig, ami naggyá tette a BioWare játékait (Baldur's Gate, KotOR, NWN, Jade Empire, ME1 stb.). Őszintén reméljük, hogy a november 6-án megjelenő DAO-val sem lesz ez másként.

Természetesen azért esett szó a Star Wars: The Old Republicról is, de csak a szinkronokról, amikről már korábban is adtunk hírt. Elhozták még ezen kívül a már sokszor látott cinematic trailert, a német házigazdák kedvéért ezúttal németül.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. oldone
2009.08.21. 22:53
VISSZA A HIRHEZ

BioWare, I love their games
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. axe
2009.08.22. 01:30
van magyar nyelv is nem... tudtommal magyar vagy (pár másik hsz.edből) akkor írj magyarul (ékezettem nem úgy mint a N(O.o)b-ok)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Neluril
2009.08.22. 01:46
Te is magyar vagy, nem? Akkor írj magyarul helyesen, ne úgy mint a "noob"-ok! A nagy kezdőbetűk és a vesszők például úgy tűnik, nálad nem léteznek.
De egyébként nincs semmi bajom azzal ahogy írtál, csak ha már más hozzászólásába belekötsz, akkor a tiédbe ne lehessen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Konkii
2009.08.22. 02:05
Szerintem pont az a páratlan játékmenet hiányzik a mostani játékokból. Az is lehet, hogy már én öregszem, vagy csak nehéz valami újat felmutatni a játékok világában, de már nem tudok semmivel egy olyan jót játszani, mint régen egy Jedi Academy-vel, vagy egy Diablo 2-vel. (Persze az is lehet, hogy csak az idő szépíti meg az emlékeimet az fentebb említett játékokról, de attól még tényleg jobban lekötöttek mint manapság.)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Magrathea
2009.08.22. 12:18
Nem tudom, nekem anno meghatározó játékok voltak a Baldur's Gate-ek, miattuk szerettem meg a fantasy RPG-ket. Az NWN 1-et szintén rongyosra játszottam. A Dragon Age-el visszatérnek a gyökerekhez, én abszolút bízom bennük.

A Mass Effect már egy frissebb élmény. A vicc az, hogy én általában annyira nem rajongok a sci-fi-ért, de ez a játék annyira jó volt, hogy nem mernék tesztet írni a második részről elfogultság miatt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!