iPon Hírek

GDC Conference Awards: Tarolt az Uncharted 2

Dátum | 2010. 03. 12.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Uncharted 2:Among Thieves ismét jót lubickolhatott a sikerben, ugyanis nem kevesebb, mint 5 szobrocskát gyűjtött be a Játékfejlesztők Konferenciájának, avagy a GDC-nek a díjátadóján.

A Naugty Dog magasan kiemelkedő PS3 exkluzív alkotása begyűjtötte az 'Év játéka', a 'Legjobb Forgatókönyv', 'Legkiemelkedőbb Technológia', 'Legjobb Művészi Grafika' és 'Legjobb Audio' díját. A 'Legjobb Game Dizájn'-t sikerült elhappolni előle, méghozzá nem másnak mint a Batman: Arkham Asylum-nak. Itt térjünk még ki arra, hogy a konferencián felmerült annak a lehetősége, hogy Nate ellátogat a PSP-re is! Evan Wells (ND társ elnök) nagyon szívesen látná szerencsevadászt kézikonzolon: "Mindegyik epizód standalone játék lehetne! Egyszerűen meg tudnánk csinálni. Ha találnánk hozzá partnert, nagyon szívesen belevágnánkk... de egyedül most nem nagyon vállalnánk. A legfontosabb most a PS3-as platform."

Nem lenne rossz!
Jól hangzik, de azért ne vegyük el a csillogás lehetőségét a többiektől sem, hisz megérdemlik! A DS-es Scribblenauts vitte az Innovációért járó díjat, és a 'Legjobb Kézikonzolos Játék'-ért járó elismerést is. A művészi kivitelezésű PSN játék, a Flower lett kiállítva mint 'Legkiemelkedőbb Letölthető Játék', a PC-s akció-RPG, a Torchlight pedig a 'Legjobb Debütáló Játék'. A kolosszális sikert arató Facebookos csoda, a Farmville sem kell, hogy üres kézzel térjen haza, őve a 'Legjobb Új Szociális/Online Játék' díja.

A GDC elismeréssel adózott az id Software zsenije, John Carmack előtt - amint azt már korábban is megírtuk -, ő kapta az Életmű Díjat, míg Gabe Newell az Úttörő Munkáért járó elismerést.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. shep1
2010.03.12. 20:53
Lehet jó játék,de már kezdem unni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. csigabigaf
2010.03.13. 00:21
Csak én vagyok az aki nem bírja ezeket a PSPre csinált, agyonbutított játékokat?
GoW, Dantes Inferno, Assassin's Creed, egyszerűen az eredeti lebutítása a PSP specifikációira játékmenetben és grafikában.
Miért viselkednek a fejlesztők úgy mintha az ember ugyanazt akarná játszani gyengébb formában a PSPjén, ahelyett hogy valami egyedit akarna játszani ami a platformjára van tervezve, nem ráméretezve az eredetiböl.

AC játéknál jöttem rá hogy persze, szivesen végigjátszanám a történet miatt, de basszus már végigjátszottam az első részt, ez meg ugyanaz csak szar, akkor most a történet miatt akarjam a játék szar visszafejlődött verzióját játszani?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. dragon83
2010.03.13. 13:48
Csigabigaf, a Dantes Inferno-val és az AC-vel egyetértek, azokat én sem játszanám soha PSP-n. De a GoW PSP verziója nagyon jó lett, simán van olyan, mint a régi PS2-es verziók. De amúgy igazat adok neked. Én nagyon kevés olyan PSP-s játékot láttam, ami egy nagy konzolos verzió portja volt, és pénzt adnék érte.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Alvin_ti42... shep1
2010.03.13. 14:15
Bezzeg a vacak Call Of Duty-t nem unja senki, köszönőviszonyban sincs az Uncharted 2 minőségével, mégis agyon van hype-olva. No offense.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!